ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Лили Иванова отвори третото си око

Лили Иванова отвори третото си око

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k515
Лили Иванова

Лили Иванова, вечната прима на българската естрадна музика, има отворено трето око. С него тя вижда в бъдещето и настоящето.

Иванова разбира за способностите си още през 60-те години на миналия век. Тогава тя работи като медицинска сестра в родния Кубрат.

Там нейна колежка е ясновидката Вера Кочовска, която ѝ разкрива тайнствените способности, с които е надарена. Според колежките ѝ от онези времена Лили е имала данните за перфектния доктор, но избрала друго поприще на изява, пише КлюкиБг.

За способностите си легендарната изпълнителка говори само пред най-близките си. Вътрешният глас ѝ подсказал да поеме по музикалния път.

Тя е имала чести срещи и с баба Ванга, която наричала своя втора майка. Тя научила Иванова да развива способностите си с медитация, точно както превела и Людмила Живкова. Говори се, че от Ванга Лили е получила черно пророчество.

Певицата поискала да узнае датата и часа на своята смърт. Молбата ѝ била удовлетворена. Лили Иванова обаче не се притеснява от този момент, тъй като знае, че след смъртта я чака нов живот.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest