Ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Срам! Борислав Комсийски влюбен в травестит

Срам! Борислав Комсийски влюбен в травестит

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
Борислав Комсийски

Борислав Комсийски, скромният бизнесмен от ВИП Брадър, крие срамна тайна. Невинният образ, който успя да изгради, се оказа параван.

Комсийски крие страстна афера с травестит. Боби бил влюбен в представителя на третия пол, но връзката им приключила малко, преди бизнесменът с неясна репутация да влезе в скандалджийското шоу.

Нищо неподозиращият бизнесмен се запознал с красива руса мацка в пловдивски клуб. Пазарджишкият плейбой започнал да излиза с въпросната дама, без да знае, че тя не е това, за което се представя. Искрите помежду им пламнали от пръв поглед.

Последвали страстни есемеси и романтични вечери. Малко след това Боби открил истината за засуканата мадама, която имала и добавка – пищен силиконов бюст, пише Kliuki.bg.

Веднага след като истината излязла наяве, Комсийски прекратил всякакви отношения с травестита. Той изпаднал в параноя и предложил пари на съществото, за да си мълчи.

Мъжът в женски дрехи обаче гордо отказал като му заявил, че въпреки всичко продължава да го харесва и уважава и ще запази тайната му. Слухът за отношенията им обаче вече бил налице и повечето приятели на Боби разбрали за срамната му афера.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати