Ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Кои зодии ще срещнат любовта в края на зимата

Кои зодии ще срещнат любовта в края на зимата

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190209
2 от 3 Снимки

2. Близнаци


Вие имахте доста тежка изминала година, в която заради безбройните ви ангажименти не ви оставаше много време за личен живот. За щастие занапред няма да е така. Още в края на зимата в живота ви съвсем спонтанно ще се появи интересна, привлекателна и темпераментна личност, която ще е готова да ви обсипе с любов и нежност.

В началото ще сте доста скептично настроени към нейните опити за близост, но с времето ще се отпуснете и ще започнете да се наслаждавате пълноценно на присъствието ѝ.

Наближават краят на зимните дни и сигурно много от вас са започнали да си правят планове как да прекарат следващите месеци. Ако се притеснявате, че и този път ще сте единствените без половинка, не бързайте с негативните прогнози.

Има три зодии, които ще намерят партньор в края на зимата. Вижте кои късметлиите в галерията по-горе и проверете дали и вие сте сред тях.

А ако все пак любовта ви подмине в следващите седмици, не тъжете. Все някога и вас ще ви уцелят стрелите на Купидон. Дотогава се радвайте на свободата си и не спирайте да се забавлявате.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати