Ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Как да разберем, че си имаме работа със заклет кучкар

Как да разберем, че си имаме работа със заклет кучкар

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190209
5 от 5 Снимки

5. Неистовото желание всички кучета да са щастливи


Кучкарите не се чувстват спокойни от мисълта, че тяхното куче е на топло, сухо и уютно място, защото знаят, че навън има много други негови събратя, които гладуват и студуват. Те посвещават голяма част от времето си да помагат на такива кучета, организират Фейсбук групи по тяхното спасяване и са готови на чудеса, за да има намерят дом и семейство.

При първа среща страстните любители на кучетата не се различават от обикновените хора кой знае колко. Те се обличат нормално, пият кафе, похапват нещо на крак, разцъкват в телефона си и се усмихват на шегите на околните.

Когато обаче имате щастието да си комуникирате повече от веднъж с тях, започвате да забелязвате някои признаци, издаващи манията на тези личности по Шаровците, която би проличала и без след тях да тичат игриви кучета.

Вижте кои са особеностите, за които винаги трябва да сте нащрек, ако искате да разберете дали си имате работа с човек, освидетелстван като заклет кучкар, или някой, който просто снимките с палета му се виждат забавни, сладки и положителни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати