Ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Николета и Ники Михайлов на Малдивите за Нова година

Николета и Ники Михайлов на Малдивите за Нова година

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254

Плеймейтката Николета Лозанова се покри. Докато всички се чудят къде красавицата ще посрещне Нова година, тя събира тен, легнала в обятията на Ники Михайлов на Малдивите.

За пръв път водещата на Папараци пази в пълна тайна завоеванието си. Най-вероятно това е защото то е бивше. След като призна, че с футболистът Валери Божинов са в процес на развод, тя се върна при бившия си – вратаря Ники Михайлов.

Лозанова никога не оставана сухо. Това важи с пълна сила и за идната Нова година. От няколко дни в нейния, както и в профила на Малката Перука няма никакви публикации.

Малдивите обаче отдавна не е място, на което може да останеш незабелязан. Двойката е забелязана на летището в Мале. Облечени в камуфлажни анцузи и доста разрошени, двамата пристигнали на екзотичната дестинация в понеделник - точно ден след Коледа, пише Slava.

Докато Николета е на Малдивите с Ники Михайлов, Валери Божинов, с когото все още нямат официален развод, е в Дубай с новата си приятелка – сръбкинята Биляна Дол. Интересното е, че в миналото двете дестинации бяха любими на разпадналото се семейство.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати