Ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Майката на Деси Цонева саботира сватбата

Майката на Деси Цонева саботира сватбата

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254

Скандалната дъщеря на покойния Димитър Цонев най-после се кротна. Деси Цонева изненадващо обяви, че ще се омъжва. Единственият човек, който не се радва за нея, е майка ѝ.

Деси ще се жени за по-възрастния от нея бизнесмен Гeopги Джaмoв, брат на нeбeзизвecтния Димитъp Джaмoв. Всичко между тях става много бързо, но Цонева е убедена, че това е човек за нея.

В началото двойката планирала да се венчае през март. Деси мечтаела да се пусне по пистата в Банско в булчинска рокля и да се приземи в обятията на любимия си. Близки обаче я посъветвали да изчака, тъй като не бива да вдига сватба толкова скоро след смъртта на баща си, пише Slava.bg.

Днес Деси е в трескава подготовка на лятна сватба. Майка ѝ Мариана обаче е против. Тя не спирала да повтаря на дъщеря си, че моментът не е подходящ. Близки до семейството обаче споделят, че тя така и не е успяла да хареса Георги и не го иска в семейството. Деси обаче нехае. Тя дори е избрала роклята си – къса, в цвят шампанско и дълъг воал. Красавицата просто няма търпение да се врече във вечна вярност на любимия си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати