Ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Ето кои са типовете музи, които управляват мъжете

Ето кои са типовете музи, които управляват мъжете

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
4 от 4 Снимки

Вещица


Застъпен във фолклора персонаж, това е всяка жена, с която мъжът не може да се справи. Една истинска жрица-вещица е трудна за откриване. Те приемат едно пренебрежително отношение, пренебрегват всяка заслуга на половинката и преувеличават недостатъците му.

Винаги обаче има мъже, които са изключително смели и мотивирани да се справят с отрицателното им отношение. Те лежат в краката им и са готови да се жертват. Вещицата обаче в същото време вдъхновява страстите и творческите му сили. В подобни садистични отношения дамата е доминант, а мъжът е подчинен.

Най-трудно за една жена, е да се въплъти в този тип жрица. Макар и привидно да приличат на манипулаторки, те не са такива. Те просто са влюбени в моралния садизъм и склонност към него.

Малцина биха възприели това поведение като свое собствено. Ако все пак си решила да си неговата вещица, то не се притеснявай и не спирай да травмираш нежната му душа. Винаги демонстрирай ясно мнението си и не се страхувай да инициираш конфликти. Винаги се дръж леко пренебрежително.

За да управлява един мъж, жената трябва да се превърне в муза. В миналото музите са били тихи и незабележими. Те са вдъхновявали мъжа до себе си, без да го наставляват. Днес обаче видовете музи се видоизменят. Има общо 4 типа, които използва най-различни методи, за да подчинят половинката си.

Общото между дамите, които управляват мъжете е, че те не спират да ги търсят. Признанието и уважението са особено ценени от тях и им дават самоувереност и по-висока оценка.

А мъжете, които имат честта да вървят редом до тях, са повече от успешни. В горната галерия вижте кои са четирите основни типа музи, които са способни да въртят мъжа на малкия си пръст.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати