ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Признаци, че той никога няма да ви предложи брак

Признаци, че той никога няма да ви предложи брак

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k190301
1 от 5 Снимки

1. Не е във възторг от сватбите на приятелите си


Ако всеки път, когато някой негов другар съобщи, че скоро ще се ожени, той започва да се тюхка и да оплаква съдбата му, бъдете сигурни, че за партньора ви бракът е равносилен на смъртна присъда;

Бракът е съвсем естественото и логично продължение на връзката на двамата души, които искат да създадат семейство и да остареят заедно. Но като че ли той предизвиква по-голямо вълнение сред представителките на нежния пол, отколкото сред техните партньори.

Още от съвсем малки дамите започват да мечтаят да приказна бяла рокля, с която ще се врекат във вярност на любимия мъж. Обмислят прическа, грим и дори предварително знаят как ще изглеждат сватбените покани, с които ще съобщят на близките си за едно от най-важните събития в живота си.

За жалост обаче романтичните блянове могат и да не съвпадат в реалността. Особено когато сте във връзка с човек, който няма намерение да мине под олтара с вас. В галерията по-горе ще видите няколко сигурни знака, че сте с партньор, който не държи на брака. Вижте ги още сега, за да не се надявате напразно, че любимият ви ще ви падне на колене с красив пръстен.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest