Ezine.bg»Статии»Семейство»Семейни Отношения»Жестовете, на които жените винаги ще държат

Жестовете, на които жените винаги ще държат

MarianeMariane
Джедай
143277301
3 от 5 Снимки

3. Да ви целува по челото


Докато една целувка по бузата може да бъде доста неангажираща, то целувката по челото има дълбоко символно значение, защото тя показва дълбоката привързаност, която чувствате към някого. Това е целувката, която майката полага върху главичката на новороденото си бебе. Мъж, който ви целуне по челото за лека нощ, е несъмнено не просто влюбен, а силно привързан към вас;

Стара руска поговорка гласи: Не прави забележка на жена, че носи траверса неправилно. И щеше да е много смешна, ако не беше вярна, защото през последните няколко десетилетия ролите на мъжете и жените в семейството и обществото до голяма степен с промениха.

Но колкото и еманципирани да са дамите, дълбоко в душите си те остават непоправими романтички и обръщат голямо внимание на малките жестове от страна на представителите на силния пол.

Добрите маниери и джентълменството винаги ще бъдат на мода, затова и не е за учудване, че дамите държат да се отнасят към тях като такива, дори и да имат типично мъжки професии или отговорности.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати