Семейство

Семейство

Семейството, семейните отношения и ценности. Съвети за твоето семейство. Тайната на здравото семейство.
Празнуваме Бабинден!Празнуваме Бабинден!
08 Януари
Mariana
По традиция всяка година на 8-и януари се празнува Бабинден. На този ден се почитат бабите-акушерки, които някога са били единствената помощ на родилките.
Най-полезните първи храни за бебетоНай-полезните първи храни за бебетоПървите дни и месеци са едни от най-важните в живота на децата, като тогава те започват да се адаптират към новия свят около тях и да го опознават. Най-полезните първи храни за бебето:
За християнската традиция днес е Денят на бащатаЗа християнската традиция днес е Денят на бащатаНа 26 декември православната църква почита паметта на праведен Йосиф, който е отгледал Исус Христос като свой син. По този повод днешния ден се отбелязва и като Деня на бащата.
Повечето мъже предлагат брак на Бъдни вечерПовечето мъже предлагат брак на Бъдни вечерГоляма част от мъжете правят предложение за брак на Бъдни вечер, смятайки момента за много романтичен, сочи ново проучване. Българско изследване за 2013 година показа, че миналата година в страна са сключени 21 943 брака.
Мокри сънища при тийнейджъритеМокри сънища при тийнейджъритеКакво трябва да знаят тийнейджърите за мокрите сънища? Мокри сънища при тийнейджърите - много деликатна тема за всеки младеж.
Кога прохождат децата?Кога прохождат децата?Първите стъпки на бебето са запомнящо се събитие и важен етап в живота на цялото семейство. Кога прохождат децата?
Кога проговарят децата?Кога проговарят децата?Всички ние си мечтаем един ден да имаме крепко семейство и в къщата ни да звъни детски смях. А кога проговарят децата и какво трябва да знаем? Вижте повече:
Липса на кърма - причини и начини за справянеЛипса на кърма - причини и начини за справянеПоявата на новия член в семейството е дългоочаквано и радостно събитие. Много жени очакват с нетърпение да станат майки. Липса на кърма - причини и начини за справяне:
С много деца старостта при жените идва по-бързоС много деца старостта при жените идва по-бързоМногото деца са радост в дома, но заедно с това те неусетно крадат от младостта на майките. Раждането и отглеждането на многобройна челяд, както и обслужване на нуждите на много хора са предпоставки жената да се почувства по-стара.
Медитация за деца - техника с камъчетаМедитация за деца - техника с камъчетаЧесто родители се оплакват от това, че децата им не са достатъчно съсредоточени, щастливи или спокойни. Ако и вие имате този проблем, тогава можете да опитате медитацията за деца с камъчета.