ezine.bg»Статии»Семейство
Семейство

Семейство

Семейството, семейните отношения и ценности. Съвети за твоето семейство . Тайната на здравото семейство .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да оригнем бебето?Как да оригнем бебето?
17 Януари
Когато едно бебе се оригне, то се освобождава от газовете и се чувства по-комфортно. Повечето кърмачета, които се хранят през нощта, заспиват докато сучат. Как да оригнем бебето?
Как да стимулираме кърмата?Как да стимулираме кърмата?
16 Януари
Повечето майки, които наскоро са родили и кърмят, поне веднъж са смятали, че имат малко кърма. Естествено възниква въпросът - как да стимулират кърмата по време на кърмене, какви методи да използват за това.
Медитация за деца - техника с камъчетаМедитация за деца - техника с камъчета
16 Януари
Често родители се оплакват от това, че децата им не са достатъчно съсредоточени, щастливи или спокойни. Ако и вие имате този проблем, тогава можете да опитате медитацията за деца с камъчета.
Как да предпазим децата в интернетКак да предпазим децата в интернет
14 Януари
Всеки родител може да направи много, за да защити собствените си деца от опасностите, с които е изпълнена глобалната мрежа. Тази защита условно може да се раздели на психологическа и техническа.
Роля на бащата във възпитанието на дететоРоля на бащата във възпитанието на детето
09 Януари
Бащата и майката са двамата най-скъпи и важни хора в живота на всяко дете. И ако ролята на майката е ясна за всички, то ролята на таткото често е неосъзната. Вижте повече:
Как децата да ядат повече зеленчуциКак децата да ядат повече зеленчуци
08 Януари
Всички възрастни са наясно колко полезни са зеленчуците и защо е важно децата да ги ядат всеки ден. Как децата да ядат повече зеленчуци?
Съвети как да храните капризни малки децаСъвети как да храните капризни малки деца
06 Януари
Храненето и хранителните навици на детето са основна тема във всяко домакинство, което има капризно малко дете. Съвети как да храните капризни малки деца.
Как да увеличим шанса за забременяванеКак да увеличим шанса за забременяване
03 Януари
Честито! Вие сте взели решение да си имате бебе и смятате, че активният сексуален живот е всичко, от което имате нужда, за да заченете. В повечето случаи е така, но ако наистина искате да увеличите шанса си и бременността да се случи по-скоро, трябва . .
Как да спрем разстройството при децата?Как да спрем разстройството при децата?
28 Дек.
Разстройството при децата е не просто неприятно и предизвикващо тревожност у родителите явление, но може да бъде и много опасно състояние. Как да спрем разстройството при децата?
Роля на бащата при отглеждането на детеРоля на бащата при отглеждането на дете
26 Дек.
Въпреки че майка често е първият и основен болногледач на детето, бащите също са изключително важни за отглеждането на щастливи и успешни деца. Бащите са важни за социалното развитие на децата