Семейство

Семейство

Семейството, семейните отношения и ценности. Съвети за твоето семейство. Тайната на здравото семейство.
Човешки хорион гонадотропин - хормонът на бременносттаЧовешки хорион гонадотропин - хормонът на бременносттаЧовешкият хорион гонадотропин (hCG) е един от основните хормони на бременността, който се произвежда от хорионната тъкан 6-8 дни след успешното зачеване. Вижте повече:
Съвети за хармонично съжителство с тъщатаСъвети за хармонично съжителство с тъщатаАко спазвате тези правила и като цяло поддържате политика на мир и загриженост, може да разчитате, че ще живеете в хармония с тъщата, дори да споделяте едно жилище. Наръчник за съжителство с тъщата
Бременност през зимата - за какво да внимавате?Бременност през зимата - за какво да внимавате?Колкото и да се опитваме да планираме дадена бременност, е малко вероятно забременяването да се осъществи, изпълнявайки някаква схема или график. Бременност през зимата - за какво да внимавате?
Партньор за цял живот? Ето как да го познаетеПартньор за цял живот? Ето как да го познаетеКогато се срещате с мъж или жена, чувството на пеперуди в стомаха не е достатъчна причина, за да решите че това е човекът за вас. Как да разпознаем партньора за цял живот?
Урок за родители: как да помогнем на дете със слаб успех в училищеУрок за родители: как да помогнем на дете със слаб успех в училищеАко забележите, че детето ви започва да изостава във възприемането на учебния материал, тогава е важно на първо място да не игнорирате проблема. Как да помогнем на дете със слаб успех в училище?
Етапи в емоционалното развитие на дететоЕтапи в емоционалното развитие на дететоПо-голямата част от емоционалното развитие на човек се случва по време на детството и през пубертета. Ето какво е характерно за различните етапи в емоционалното развитие на детето.
Какви бижута да изберете за сватбата сиКакви бижута да изберете за сватбата сиВсяка жена планира много внимателно своята сватба. Всеки детайл е от значение, в това число и сватбените бижута. Какви бижута да изберете за сватбата си? Ето някои съвети при избор на бижута за сватбата.
Идеи за сватбени подаръци за гоститеИдеи за сватбени подаръци за гоститеЕдин от най-важните детайли при подготовката на сватбата са сватбените подаръци за вашите гости. Ще ви помогнем с няколко идеи за сватбени подаръци за гости. Какво да подарите на своите гости като спомен от вашата сватба.
Как да се предпазим от стрии през бременността?Как да се предпазим от стрии през бременността?Как да се предпазим от стрии през бременността? Какви грижи за кожата по време на бременността трябва да полагаме? Как да предотвратим появата на стрии по време на бременността?
Миене на зъбите при децатаМиене на зъбите при децатаМиенето на зъбите при децата е много ранно. Какво трябва да знаем за миенето на детските зъби? Какви грижи трябва да полагаме за детските зъби?