Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Семейство»Семейни Отношения
Семейни Отношения

Семейни Отношения

Семейни отношения , съвети и проблеми. Отношенията в модерното семейство. Семейните отношения и съветите за тях.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Типични женски грешки, съсипващи бракаТипични женски грешки, съсипващи брака
18 Юли
Типични женски грешки, съсипващи брака. Ще се опитаме да подскажем на жените как могат да развалят брака си, дори и да го започнат с голяма любов и вяра.
След развода: Трябва ли да сме приятели с бившия си съпруг?След развода: Трябва ли да сме приятели с бившия си съпруг?
12 Март
Разводът е предизвикателство и често може да е трудно да знаете как да се ориентирате в отношенията с бивш съпруг. Докато някои двойки може да успеят да поддържат приятелски отношения след развода, други може да смятат, че това е невъзможно.
След развода: Как да запазим добри отношения с бившия съпруг?След развода: Как да запазим добри отношения с бившия съпруг?
10 Март
Разводът може да бъде предизвикателство и емоционално преживяване, но понякога е най-доброто решение и за двете страни. След развода: Как да запазим добри отношения с бившия съпруг?
Подарък за Свети Валентин за женаПодарък за Свети Валентин за жена
08 Февр.
Не всички хора възприемат Свети Валентин за празник, но онези, които го правят, трябва да мислят за подарък за своята половинка. Ето някои идеи за подарък за Свети Валентин за жена, които ще ви бъдат полезни.
Роля на бащата във възпитанието на дететоРоля на бащата във възпитанието на детето
09 Януари
Бащата и майката са двамата най-скъпи и важни хора в живота на всяко дете. И ако ролята на майката е ясна за всички, то ролята на таткото често е неосъзната. Вижте повече:
Как трябва да се държи един мъж с женаКак трябва да се държи един мъж с жена
22 Окт.
Неслучайно съществува разграничение между два пола. Освен очевидните физически разграничения мъжете и жените притежават полюсни душевни измерения. Как трябва да се държи един мъж с жена
Какво търсят мъжете в една женаКакво търсят мъжете в една жена
18 Окт.
И ако не намерят вариант всичко в едно, мъжете правят избор за жена в друга посока. Има ли начин да отговорим максимално на очакванията на мъжете? Може би, да. Вижте какво търсят мъжете в жените
Подарете усмивка на близките си в Международния ден на семейството!Подарете усмивка на близките си в Международния ден на семейството!
15 Май
На 15 май цял свят отбелязва Международният ден на семейството, който се чества от 1994 година насам. Инициативите по този повод имат за цел да донесат повече баланс и хармония в семейните взаимоотношения.
Кога кръшкат женитеКога кръшкат жените
27 Април
36
Процентът на жените, които изневеряват на партньора си, е вече близо до този на мъжете! Вижте шестте основни причини, които карат една жена да изневери на партньора си.
Тайните на щастливия брак според психолозитеТайните на щастливия брак според психолозите
27 Февр.
Група американски психолози обединяват няколко свои изследвания, според които могат да се обособят основните точки, които се смятат за изключително важни за един щастлив брак.