Семейни Отношения

Семейни Отношения

Семейни отношения, съвети и проблеми. Отношенията в модерното семейство. Семейните отношения и съветите за тях.
Подарък за Свети Валентин за женаПодарък за Свети Валентин за женаНе всички хора възприемат Свети Валентин за празник, но онези, които го правят, трябва да мислят за подарък за своята половинка. Ето някои идеи за подарък за Свети Валентин за жена, които ще ви бъдат полезни.
Съвети за първата година от бракаСъвети за първата година от бракаКазват, че първата година на брака е най-трудна. Истина е и за тези, които са живели заедно преди да се оженят. Вижте няколко много полезни брачни съвета.
Подаръци за родителиПодаръци за родителиИзбирането на подарък за непознат човек може да бъде трудно. Всеки си има собствен вкус и понякога ни е трудно да преценим какво точно да вземем. Но да се избере подарък за родители може да се окаже още по-голямо предизвикателство.
Как да изградите връзка между детето и новия си партньорКак да изградите връзка между детето и новия си партньорИзграждането на връзка между детето ви и новия ви партньор понякога се случва бързо, а друг път изисква повече усилия. Не бързайте и не пришпорвайте нито една от страните.
Как да се справим с властните родителиКак да се справим с властните родителиВластните родители могат да се окажат голям проблем за децата. Също така е съвсем възможно да оставят много трайна следа върху тяхната психика. Ето защо е важно да се справим с властните родители.
Десет изненадващи предпоставки за разводДесет изненадващи предпоставки за разводЧовек, и добре да живее, се жени. А често след това се развежда. Какви са причините за развод?
Зрителният контакт е ключът към здравия бракЗрителният контакт е ключът към здравия бракСпоред езика на тялото избягването на контакт с очите може да означава липса на доверие, нечестност и липса на искреност. Даването на зрителен контакт показва на съпруга или съпругата ви, че. . .
Постоянно се карате с партньора? Помислете върху товаПостоянно се карате с партньора? Помислете върху товаАко постоянно се карате с партньора си, то имайте предвид, че при последни проучвания става ясно, че двойките, които се карат веднъж седмично, са по-успешни от онези, които не си позволяват нито една кавга
Връзките са 4 основни типа! Към кой спада вашата?Връзките са 4 основни типа! Към кой спада вашата?Светът е голям и любов дебне отвсякъде. Ако вие вече сте намерили своята половинка, с която смятате да прекарате живота си и част от вечността, може би е добре да отстъпите крачка или две назад и да помислите над това
Не на диетата! Гладът се отразява пагубно на връзкитеНе на диетата! Гладът се отразява пагубно на връзките
26 Окт.
Ralitsa
Недохранването прави хората сприхави и кисели. Гладът влияе пагубно и върху настроението и концентрацията. С него идва и усещането за тревожност и песимизъм. Виж как спазването на диета води до проблемите във връзката