ezine.bg»Статии»Семейство»Семейни Отношения
Семейни Отношения

Семейни Отношения

Семейни отношения , съвети и проблеми. Отношенията в модерното семейство. Семейните отношения и съветите за тях.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Роля на бащата във възпитанието на дететоРоля на бащата във възпитанието на детето
09 Януари
Бащата и майката са двамата най-скъпи и важни хора в живота на всяко дете. И ако ролята на майката е ясна за всички, то ролята на таткото често е неосъзната. Вижте повече:
Как трябва да се държи един мъж с женаКак трябва да се държи един мъж с жена
22 Окт.
Неслучайно съществува разграничение между два пола. Освен очевидните физически разграничения мъжете и жените притежават полюсни душевни измерения. Как трябва да се държи един мъж с жена
Какво търсят мъжете в една женаКакво търсят мъжете в една жена
18 Окт.
И ако не намерят вариант всичко в едно, мъжете правят избор за жена в друга посока. Има ли начин да отговорим максимално на очакванията на мъжете? Може би, да. Вижте какво търсят мъжете в жените
Подарете усмивка на близките си в Международния ден на семейството!Подарете усмивка на близките си в Международния ден на семейството!
15 Май
На 15 май цял свят отбелязва Международният ден на семейството, който се чества от 1994 година насам. Инициативите по този повод имат за цел да донесат повече баланс и хармония в семейните взаимоотношения.
Кога кръшкат женитеКога кръшкат жените
27 Април
36
Процентът на жените, които изневеряват на партньора си, е вече близо до този на мъжете! Вижте шестте основни причини, които карат една жена да изневери на партньора си.
Тайните на щастливия брак според психолозитеТайните на щастливия брак според психолозите
27 Февр.
Група американски психолози обединяват няколко свои изследвания, според които могат да се обособят основните точки, които се смятат за изключително важни за един щастлив брак.
Петък е денят, в който се предлага бракПетък е денят, в който се предлага брак
11 Февр.
Старо поверие гласи, че петък е денят, в който се предлага брак. По повод така вълнуващото събитие около предложението двама човека да свържат съдбите си завинаги има много поличби – някои смешни, други съвсем сериозни.
Как да имам щастливо семейство?Как да имам щастливо семейство?
30 Дек.
Изграждането на стабилно и щастливо семейство е истинско житейско предизвикателство. Ето и някои от най-съществените грижи, които трябва да полагате, за имате наистина щастливо семейство
Малките жестове за запазване на топлината във връзкатаМалките жестове за запазване на топлината във връзката
29 Ноем.
За да останете сплотени с партньора през годините, в които сте заедно, е необходимо да не забравяте за малките жестове, които могат да крепят дълго едни взаимоотношения.
Как да преодолея разводаКак да преодолея развода
24 Ноем.
1
Започнете да излизате и не оставяйте незапълнена дупка в графика си. Разширете кръга си на общуване, създайте си нови приятелски връзки, дори започнете нова работа. Време е за промени.