ezine.bg»Статии»Семейство»Семейни Отношения
Семейни Отношения

Семейни Отношения

Семейни отношения , съвети и проблеми. Отношенията в модерното семейство. Семейните отношения и съветите за тях.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Неочакваните ползи от изневяратаНеочакваните ползи от изневяратаОтношенията между мъжа и жената не са лесна задача и няма конкретна формула, която ще ви гарантира това, че връзката ви ще е успешна. Неочакваните ползи от изневярата:
По какво си приличат щастливите семействаПо какво си приличат щастливите семействаОще великият руски писател и мислител Лев Толстой е казал, че всички истински щастливи семейства си приличат и това наистина е така. По какво си приличат добрите семейства?
Знаци, че мъжът до теб ще е лош бащаЗнаци, че мъжът до теб ще е лош бащаМъжете, които са готови да изградят доверителни и истински отношения с половинката си могат доста лесно да се различат, ако знаете на какво трябва да обръщате внимание.
Най-големите тайни на мъжетеНай-големите тайни на мъжетеЕто кои са най-големите мъжки тайни, които силният пол упорито се опитва да прикрие от нежните си половинки. Доколко успешно - преценете сами.
Подарете усмивка на близките си в Международния ден на семейството!Подарете усмивка на близките си в Международния ден на семейството!На 15 май цял свят отбелязва Международният ден на семейството, който се чества от 1994 година насам. Инициативите по този повод имат за цел да донесат повече баланс и хармония в семейните взаимоотношения.
5 хитри капана как да хванем партньора си в изневяра5 хитри капана как да хванем партньора си в изневяраМнозина дами ежедневно подозират партньорите си в изневяра, но нямат доказателства. 5 успешни капана за хващане на кръшкача и женкаря в крачка.
Седем признака, че имате стабилна и щастлива връзкаСедем признака, че имате стабилна и щастлива връзкаКогато връзката ви е стабилна и щастлива, на вас не ви се налага да мислите как да я поддържате такава. Седем признака, че имате стабилна и щастлива връзка:
Златните правила на щастливите семействаЗлатните правила на щастливите семействаВсяко семейство, което счита себе си за щастливо, има свои собствени златни правила, които спазва за запазване на хармонията в него. Нека видим кои са те - правилата за щастливо семейство.
Предимства и недостатъци на отворената връзкаПредимства и недостатъци на отворената връзкаОтворена връзка съществува тогава, когато са налице взаимоотношения между двама души, при които те хем са заедно, хем имат свободата да бъдат и с други интимни партньори. Предимства и недостатъци на отворената връзка:
Подарък за Свети Валентин за женаПодарък за Свети Валентин за женаНе всички хора възприемат Свети Валентин за празник, но онези, които го правят, трябва да мислят за подарък за своята половинка. Ето някои идеи за подарък за Свети Валентин за жена, които ще ви бъдат полезни.