Ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Как плажуват различните зодии

Как плажуват различните зодии

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190209
11 от 12 Снимки

Водолей


За Водолеите къпането в морето и излежаването под жарките лъчи на слънцето не са достатъчни, за да им създадат ярки спомени от лятната почивка. Затова те обичат да си събират сувенирчета от пясъка. Ако понякога се задоволяват с някое малко камъче или мидичка, друг път са склонни да приберат от плажа дори нещо по-крупно, което шокира приятелите им.

Лятото тече с пълна сила и всеки навярно вече обмисля как да прекара най-горещите дни от годината. Едни си мечтаят за ваканция в планината сред прохладата на дърветата, красивите природни гледки и свежия въздух.

Други пък планират отпуска на морето с много купони, студена бира и ароматни морски деликатеси.

И докато повечето от нас все още само бленуват за отпуска, по-съобразителните вече се намират на плажа и се радват на тазгодишното си морско приключение под сянката на чадър и с коктейл в ръка.

Не можем обаче да не отбележим, че не всеки се радва на едни и същи забавления на плажа. На някои им харесва да са непрекъснато във водата, а други предпочитат да събират тен на брега, докато четат някоя интересна книга.

Но за това вина имат отново зодиакалните знаци, които определят и нашите характер и поведение на плажа. Вижте в галерията по-горе как се държат зодиите на плажа!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати