Ezine.bg»Статии»Любопитно»Как да си върнем мъжа след лъжа

Как да си върнем мъжа след лъжа

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
9 от 9 Снимки

9. Приемете вашите грешки, но не питайте за втори шанс


Ако сте направили грешка, е добре да си признаете. Никога обаче не се молете за втори шанс. Вземете мерки, за да ограничите щетите, а след това забравете за случилото се и се съсредоточете върху своя забавен и настроен за флиртове характер.

Никой не е перфектен. Ако и вие сте оплескали нещата и сте загубили любимия заради безумна лъжа, не се паникьосвайте, има и път назад.

Понякога дори да сме си казали сбогом, решаваме, че искаме този човек обратно в прегръдките си. Ако сте се уморили да мислите какво би било, ако не бяхте се разделили и не спирате да искате този човек в живота си, е време да си го върнете. Дори да сте прегрешили, има начини, с които може той отново да е при вас.

Всяко прекъсване на отношенията е трудно. В повечето случаи това означава, че връзката е приключила напълно. Ако сте излъгали и наранили партньора, то ще е трудно да възстановите разбитите си сърца и отново да имате любовта му.

Когато сте истински решени да спечелите отново предишната си половинка обаче, можете да поправите всички беди. Вижте в галерията ни как трябва да действате!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати