Ezine.bg»Статии»Семейство»Семейни Отношения»Тези женски грешки в брака водят до неговия край

Тези женски грешки в брака водят до неговия край

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
5 от 6 Снимки

Следване на установените правила


Той трябва да изкарва пари, двойките трябва пазаруват заедно, трябва да ми подарява цвета неочаквано – неотклонното следване на правилата действа пагубно на отношенията. Всяка двойка трябва да има свои стандарти за щастлив семеен живот, които да не звучат като закони, нарушението на които се наказва със смърт.

Безгрешни хора няма. В една връзка, преминала в брак, всеки от партньорите трябва да прави компромиси и да прощава, когато другият греши.

Женската половина в един брак е тази, която трябва да поддържа баланса. Мъжът е главата, а жената – вратът, който ѝ казва накъде да се движи. Той е грубата сила, тя нежността. Рядко осъзнаваме, но усилията, които полага една жена в брака, са много повече от тези, които се изискват от силната половина.

И макар да няма признание, това е съдбата – жената е в основата на добрите брачни отношения. Със своя положителен пример и маниери, придобити при предишни грешки, тя крепи отношенията. И именно нейните грешки са тези, които могат да разрушат един брак. Дами, вижте в горната галерия какво да не правите, за да се сменяте статуса си на Разведена.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати