Ezine.bg»Статии»Мода»Бижута и Аксесоари»Годежен пръстен според зодията: Виж кой е идеалният за теб!

Годежен пръстен според зодията: Виж кой е идеалният за теб!

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190209
11 от 12 Снимки

Водолей


Представителите на тази зодия ненавиждат скуката, така че безличният годежен пръстен би бил много лош избор за тях. Бъдещият им съпруг трябва да избере бижу с уникален дизайн, което никой друг не притежава.

Сватбената церемония е един от най-запомнящите се моменти в историята на всяка двойка. Подаряването на годежният пръстен обаче също е много специален миг, който влюбените помнят с приятна топлина и въодушевление.

Когато избират подходящо бижу за своята любима, мъжете обикновено се консултират с продавачите в бижутерските магазини или с приятелките на своята любима.

Други пък разглеждат тайно скъпоценностите на партньорката си в нейната кутия за бижута и се опитват да намерят нещо в този дух.

Трети се опитват да се информират за модните тенденции и да изберат пръстен според актуалните за сезона форми, цветове и материали.

За да подбере вашият любим най-хубавият годежен пръстен, можете и сами да му намекнете какво точно бижу предпочитате. За целта обаче трябва първо сами да сте наясно с желанията си.

Ако още сте в търсене на идеалния пръстен, разгледайте нашата галерия, вдъхновена от астрологията. Там ще откриете какво годежно бижу подхожда на всяка дама според нейната зодия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати