Ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Бащиното име издава много за жената! Провери сама

Бащиното име издава много за жената! Провери сама

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190209
17 от 18 Снимки

17. Юлиянова


Тя има огромно въображение и добра памет. Притежава впечатляващ творчески потенциал и ако се престраши да го развие, може да се превърне в известен творец на изкуството. В любовта понякога е непостоянна, но срещне ли точният човек, се превръща във вярна половинка.

Казват, че името, което човек носи, е определящо за неговия характер. Според езотериците вибрациите, които всеки един звук в състава на името ни излъчва, имат своето влияние върху поведението ни към околните.

Буквите от името на новороденото са определящи и за неговата по-нататъшна съдба, за качествата му, както и за продължителността на живота му. Затова и окултистите и философите съветват младите родители да избират по-дълги и звучни имена на своите бъдещи наследници.

Важно е също така в името да е съставено от нечетен брой букви и в средната си част да има буквата Р, която допринася за твърдост на характера.

Интересно е, че според езотериците при жените не само личното, но и бащиното име оказва влияние върху същността. Вижте и какво въздействие имат някои от най-известните бащини имена върху дамите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати