Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Върни си Го обратно според зодията Му

Върни си Го обратно според зодията Му

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
12 от 12 Снимки

Риби


Открийте се напълно пред него. Споделете му всичко, което мислите и чувствате. Рибите се нуждаят от партньор, който е отворен и честен. Станете ли като отворена книга за него, ще ви поиска обратно.

Раздялата с партньора никога не е лесна. Жените преживяват загубата на любимия доста трудно. И когато това се случи, първата мисъл е как да си върнат мъжа на мечтите си.

Ако и вие искате да върнете обратно любовта в живота си, има начин да постигнете това. За целта се доверете на астрологията.

Всеки мъж има своите типични характеристики. Те се определят най-добре от зодията му. Ето защо, ако искате да се съберете отново, действайте според предопределението на зодията му. Това ви гарантира сигурен успех, но внимавайте.

Дори най-изпечените в използването на астрологичните предопределения дами имат няколко шанса. Ако прилагате стратегията при всеки скандал, той скоро ще се усети и ще ви напусне завинаги.

Ако наскоро си се разделила с партньора си, но все още го обичаш и искаш отново да се съберете, ето как /виж галерията/ да си го върнеш според зодията му.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати