Има ефикасен и лесен начин за прикриване на тъмните кръгове под очите

Как да прикриете тъмни кръгове под очите

Едно от големите терзания на всяка дама са тъмните кръгове под очите сутрин. Нито следването на съветите за здравословен живот, нито огромните количества вода и чай могат да ги премахнат. Трябва да се отстранят причините за появата им.

Това са постоянното облъчване от екрана на монитора, напрегнатият работен ритъм и стресът. Тъй като съвременният начин на живот не позволява да се елиминират тези фактори, налага се да се потърси някакво ефикасно средство за прикриване на тъмните кръгове под очите.

Тревогата по повод на появата на тъмни кръгове има своите основания. Те са основната причина видът на лицето да е неприятен. Кръговете подчертават умората, правят посинелите клепачи по-видими, а огромният, сякаш очертан нарочно кръг под всяко око, е обезсърчаващ.

Коректорът е средството, което може да тушира или да скрие този неприятен дефект, но трябва да бъде поставен изкусно.

Когато коректорът за очи повтаря тъмния полукръг, с цел да го изсветли и прикрие, той подчертава сенките, вместо да ги премахне и това е резултат, получаван много пъти.

Обикновено неприятното откритие провокира ново действие - добавяме повече коректор, за да регулираме цвета. Тогава обаче се получава ново неприятно състояние. Мимическите бръчки вече са ясно видими заради натрупания слой коректор.

Спасението е в една геометрична фигура - триъгълникът. Поставянето на коректора в такава форма ще реши всички неприятни проблеми и ще доведе до резултата, който търсим. Той е озарено лице, равен тен и липса на тъмни кръгове под очите. Отражението на собственото лице такова, каквото всеки иска да види, повишава настроението, повдига самочувствието и поражда блясъка в погледа, който се получава само при задоволство от добрата лична визия.

Как се нанася коректор за очи?

Нанасяне на коректор за очи

Коректор се нанася под формата на обърнат триъгълник, на който върхът трябва да стига почти до средата на бузата. Така преливането на цвета е съвсем естествено и озаряването на лицето е факт.

Отгоре може да се сложи фон дьо тен за изравняване на тена и така ще е сигурно, че сенките не се виждат изобщо, а не че само са леко прикрити.

С помощта на червило и спирала ще се създаде перфектният грим, без да се прекалява с използваните средства, а видът е просто свеж.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати