Създадоха бира за секс

Бира за секс

Безброй пъти сте чували популярната приказка: Пияна жена - весел креват, защото в нея има голяма доза истина. Стига пияната жена вече да не е паднала под масата. Това, което се говори обаче за пияните мъже е, че те рядко биха могли да ви привикат в своя креват, защото алкохолът влияе пряко върху възможността им да вдигнат "самолетчето".

И в това твърдение има голяма доза истина. Но, както се казва, винаги можем да научим нещо ново и интересно, а именно, че вече има създадена бира, която действа като стимулант за мъжкото либидо.

Т.е. хоп, небеса - разтворете си, моят самолет идва. Всичко това в кръга на шегата, с изключение на едно - английска пивоварна наистина е намерила формула, според която бирата, която тя произвежда, може да стимулира мъжкото либидо.

Въпросната пивоварна се казва Сърн Абас, намираща се в графство Дорсет, Великобритания, известно със своя Юрски бряг, част от ЮНЕСКО. Тук обаче няма да ви занимаваме с културното и природно наследство на Дорсет, а само с неговите гениални служители на пивоварната Сърн Абас, чийто талант е родил бирата за секс Уотъркрес уориър.

Бирата предразполага към секс

Тайната ѝ за това, че подтиква мъжете към подвизи в леглото, се крие в една ценна нейна съставка. Освен хмел, в състава на бирата е включен и кресон - онова растение, което от векове се счита за един от най-мощните стимуланти на мъжкото либидо.

Кресонът не е особено популярно растение у нас и можете да го срещнете предимно под формата на декорация за салати и гурме ястия в изисканите ресторанти. Причината се крие в това, че като растение (някои го наричат и зеленчук) то има доста силен и натрапчив вкус и аромат, подобно на хряна.

Но пък има някои много големи преимущества, особено за представителите на мъжкото съсловие, а именно - влияе благотворно върху либидото им. Освен това хмелът е добър източник на витамините A, витамините от В групата, витамин С и Е, на йод, фосфор, желязо и други.

В бирата той не е основна съставка, така че неговият вкус не се усеща.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати