Разголените мацки докарват проблеми с простатата

Разголените мацки докарват проблеми с простатата

Разголената плът докарва проблеми с простатата, твърдят френски сексолози. Западните мъже страдат много по-често от болести на половата система, отколкото събратята им от Изток.

Според сексолозите това отчасти се дължи и на факта, че източните дами прикриват прелестите си, за разлика от западнячките и европейките. На Изток има много силна култура на обличане за дамите.

Просто е немислимо някоя уважаваща себе си жена да се появи разголена, докато на Запад и в Европа това се счита за напълно нормално. Източните мъже не са принудени постоянно да подтискат желанието си.

Европейците постоянно се сблъскват с подсъзнателното подтискане на желанието си. Щом видят разголена мацка по улиците, особено в летния период, те, без да го искат, реагират.

Мозъкът на мъжа се активизира към една цел – да задоволи желанието, както го иска майката природа. За съжаление на господата това в повечето случаи не се случва, от което произтичат редица неприятни последици.

Активизира се механизъм на самоунищожение и веднага възниква застояване на кръвта в областта на малкия таз, както и свързаните с това психологически проблеми. Редовното повтаряне на тази ситуация води до заболявания.

Според някои учени точно тази плътска разголеност е довела до гибел цели народи, като е сринала мъжествеността на мъжете. Колкото до дамите, върху тялото им не влияе гледката на разголен мъж.

Жените пък имат друга странност – оралните контрацептиви силно влияят върху избора им на сексуален партньор. Според статистиката дамите, които редовно ползват хапче антибебе, избират за редовен сексуален партньор мъж тип мачо.

За временни партньори те предпочитат мъже с нежни черти. Според докторите, ако една жена реши да забременее, трябва да направи почивка поне няколко месеца, за да извади тялото си от странната зависимост. Иначе рискува да забременее и след време да разбере,

че е сгрешила в избора на таткото.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати