250 оргазма на ден? Това е възможно!

250 оргазма на ден? Това е възможно!

Мислите си, че знаете всичко за оргазма? Нямате шанс! Дори и учените не претендират да са изучили напълно този интимен процес и продължават да го изследват.

Д-р Марко Роуланд е химик и консултант във фармацевтиката. Последният му труд носи заглавието "Оргазъм и имунна система" и се основава на дългогодишните си наблюдения. В книгата си той е описал любопитни факти и изследвания, свързани с оргазма при жените.

Д-р Роуланд разкрива за правилото за разстояние при оргазъм. Неговата история започва от принцеса Мария Бонапарт, правнучка на Наполеон. Тя имала големи проблеми с оргазма и разпоредила да бъде направена анкета сред жените. В нея те трябвало да разкажат подробно за способността им да изпитват това неописуемо изживяване.

Резултатите установили, че жени, които имат сравнително голямо разстояние между клитора и вагината, получават твърде рядко или пък никога оргазъм при секс.

Мария Бонапарт се шокирала от резулатите и се подложила на операция, тъй като и при нея разстоянието било опасно голямо. Историята мълчи по въпроса дали по-нататък нещата са се развили благоприятно. Сега заключението на специалистите е, че разстояние, по-малко от 2.5 см. между клитора и вагината е индикатор за успешен женски оргазъм при полов акт.

По време на оргазъм, жените губят представа за времето. На този извод се натъкнали в университета в Копенхаген дава. Изследвали продължителността и интензивността на оргазма при 28 жени. С хронометър засекли действителното времетраене на кулминацията. Оказало се, че жените подценяват продължителността на апогея си. Всички от участничките смятали, че той продължава не повече от 12 секунди. Хронометърът обаче отчел 26 секунди. Това означава, че на жените просто им се губят ценни секунди.

Оргазмът укрепва имунната система. При сексуална активност значително се повишава концентрацията на хормоните на енергията - адреналин и норадреналин. Най-високо ниво тя достига именно при оргазъм. Концентрацията на хормона на стреса кортизол пък намалява. В допълнение броят на естествените клетки убийци в имунната система се удвоява. Оргазмът е гарант за силна имунна система и бариера пред стреса.

Много често жените хитруват и симулират оргазъм, за да не разочароват партньора си. Англичанката Ели Алън е противоположен случай. Тя страда от рядка болест, описана като синдром на постоянна полова възбуда PSAS. Ели получава от 200 до 250 оргазма на ден. Независимо дали е в автомобила, метрото, офиса или под душа, 28-годишната жена изпитва при всякакви ежедневни ситуации кулминация и най-съкровената част от тялото й непрекъснато вибрира.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати