ezine.bg»Статии»Интимно»Как да си върнем любимия човек

Как да си върнем любимия човек

AdminAdmin
Дарт Вейдър
1k1512
Как да си върнем любимия човек
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
Практичен аксесоар за вашия дом:
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
79.00 лв.
Виж ››

Ако току-що сте разделили и ви е много трудно, не бързайте да изпадате в отчаяние. Още нищо не е загубено и щом чувствата и на двамата ви са били искрени, то много скоро вие отново ще бъдете заедно.

Между двама души, които се обичат, постоянно възникват конфликти. Понякога това може да доведе и до временна раздяла. Спокойно, всичко е в реда на нещата и злото може да бъде поправено. Разбира се, трябва да се запасите с търпение.

Вероятно инстинктите ви карат да намерите любимия човек, където и да се намира той в този момент и разкайвайки се, да му се „хвърлите на врата“ . Не се поддавайте, това е грешен ход. Направите ли го, първо, ще му дадете повод да си мисли, че може да постъпва с вас както си ще, защото, явно, това остава без последици; и второ, ще удължите срока на раздялата, тъй като удоволствието да бъде умоляван толкова ще му хареса, че той ще иска да го изпитва колкото се може по-дълго време.

Каква е правилната тактика? Не се изолирайте от вашата обща компания и не избягвайте присъствието на любимия човек. Дори напротив. Той трябва да може да ви вижда, защото в противен случай, ще му дадете възможност по-бързо да преодолее стреса от раздялата. А и всеки знае, че когато очите не виждат, сърцето забравя. Така че, стойте в полезрението му, но не излагайте на показ болката си от ситуацията. Бъдете жизнена, погрижете се да изглеждате добре и в никакъв случай не пускайте злобни намеци по негов адрес.

Трябва да го провокирате, но по позитивен начин. Бъдете сигурни, че той ще ви наблюдава внимателно. Ето защо, дайте всичко от себе си, да му покажете колко много е загубил. Много скоро той сам ще направи първата крачка към сдобряването. Внимавайте обаче да не пропилеете тази възможност от прекалена гордост. Научете се да прощавате, защото никой от нас не е застрахован от грешки.

Някои хора избират тактиката да накарат любимия човек да ревнува. В случая, това може би е добра идея, защото така ще го подтикнете да побърза със сдобряването. Ако не желае да рискува и да ви загуби завинаги, това би го накарало да предприеме съответните действия. Само не прекалявайте с играта на ревност. Ако го правите прекалено тенденциозно или агресивно, едва ли ще има необходимия ефект, защото целта ви ще бъде повече от явна. Най-много да си навлечете подигравателния поглед на човека, когото искате да впечатлите. И съответно, да удължите времето на раздялата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.6
53
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
angel
angel
19.10.2015 09:40
Това е магия за желания не е опасна както много биха казали! За да започнете са ви нужни: 1) 3 свещи няма значение какъв цвят са само да не е червено за любов или черно за черна магия...какъвто имате под ръка(свещите трябва да са малки без свещник) 2)чини я по ваш избор 3) захар не на бучки Какво правите: Сложете свещите на най-високото място в къщата , като ги поставите в чиния със захар ,която разпръсквате във чинията около свещите.Запалете свещите и ПОМОЛЕТЕ вашите ангели пазители за 3 желания: Свети Rafael Свети Michael Св.Gabriel. Много внимавайте имате само три и то в основен ред: 1 желание за бизнес(но не за пари като материално благо) 2 желалания за любов 3 и последно за нещо което мислите че е непосилно на вас да ви се случи Само последното правило- Публикувай тази магия след 3-я ден и на 4 ще види какво става!Няма разочаровани!
4
20