ezine.bg»Статии»Интимно»Изобретиха лекарство против изневяра

Изобретиха лекарство против изневяра

Изневяра

Учени от британския изследователски институт Кралица Мария към Лондонския университет изобретиха лекарство против изневяра.

Иновационният препарат е разработена на основанието, че изневярата е биологично заложена у всеки мъж, като при животните, които се стремят да притежават всеки женски индивид.

Лекарството BRH е разработено в 3 варианта, съответстващи на основните женски типове, които условно учените са ги нарекли "Белинда" – за блондинки, "Ребека" – за брюнетки и "Хизър" – за червенокоси.

Идеята на лекарството е, че ако мъжът го приема редовно, като редува трите варианта, в него ще се създаде илюзорното усещане, че притежава повече от 1 жена.

Този препарат не е опасен нито за здравето на мъжа, нито за здравето на жената.

Прелюбодейство

Препаратът се приема под формата на капсули, които се вкарват под кожата на ръката.

В 1 капсула се съдържат BRH от трите типа жени за определено време.

Времето, за което препаратът ще свърши, зависи от сексуалния нагон на партньора. Когато съдържанието на капсулата се изпразни, тя може да бъде заменена с друга.

Планира се в бъдеще това лекарство да се създаде под формата на парфюм.

При експерименталните изследвания на новия продукт са участвали 2600 семейни двойки, които са сключили брак преди не повече от година.

Двойките били разделени условно на 2 групи, като на мъжете от втората група е бил даден „серумът на верността“.

Флирт

При повторно проучване след 5 години анкетите са показали, че при двойките, където не е се е употребявало лекарството против изневяра, 50% от браковете са се разпаднали, а 10% са били на границата на развод.

За разлика от тях при втората група процентът на разводите е бил само 15 и то по инициатива на жените в двойките.

За британските учени нуждата на мъжа от различни партньорки е естествена функция на организма.

Според специалистите мъжете трябва да сменят сексуалната си половинката на всеки 3 години, в противен случай ще развият редица здравословни проблеми като отслабване на половата функция, пасивност и депресия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати