ezine.bg»Статии»Интимно»Кои хора правят секс най-често

Кои хора правят секс най-често

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k73137
Интимност
Бамбукова кутия за бижута с огледало
Практичен аксесоар за вашия дом:
Бамбукова кутия за бижута с огледало
30.00 лв.
Виж ››

През последните години редица проучвания измерват честотата на сексуалните контакти и сексуалната активност на различните групи, като статистическите данни са стигнали до обобщени резултати.

Нацията, която най-често прави секс в света, са гърците. 87% от жителите на южната ни съседка признават, че правят секс най-малко веднъж в седмицата. С 5% по-ниско след тях се нареждат бразилците.

Проучванията са стигнали и до любопитния извод, че потребителите на iPhone са по-сексуално активни в сравнение с потребителите на Android. Разликата между тях е само 4%, но е в полза на iPhone.

Телевизия в Леглото

На първо мястото по сексуален апетит са застанали и нарцистичните личности, които често си правят селфита и ги публикуват в социалните мрежи. По дефиниция те са по-самовлюбени, но и знаят как да си направят добра реклама, за да привлекат вниманието на противоположния пол.

Жените, които имат много мъже за приятели, също са по-активни в спалнята. Макар че този факт няма да се хареса на един господин, който иска да се обвърже, факт е че тези жени правят повече секс в сравнение с дамите, които предпочитат момичешката компания.

Френско проучване е доказало, че телевизорът в спалнята също ще ви гарантира повече интимни контакти. Анкетите са стигнали до извода, че двойките, които гледат телевизия, когато си легнат, правят много по-често секс в сравнение с двойките, които нямат телевизор в спалнята.

Русокоска

Пушачите също се оказват по-активни в секса. До това заключение са стигнали сексолози, които казват, че макар с 10% разлика пушачите правят секс по-често от непушачите.

Между 30 и 40 години сексуалната активност на една жена е най-силна. В този период тя е и най-уверена е леглото.

Цветът на косата също оказва влияние върху сексуалното желание на жените, казват британски психолози. Според тях най-вманиачените по секс жени са с червена коса, блондинките от друга страна по-бързо приемат фриволни предложения, а дамите с по-тъмна коса са определени като кариеристки, които оставят интимните контакти на втори план.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати