Двойките, използващи повече емотиконки, правят повече секс

Интимност

Обвързаните партньори, които използват много емотиконки, докато си пишат, правят повече секс от хората, чиито чатове в социалната мрежа са по-сухи, сочи ново проучване.

Анкетите е трябвало да установят доколко кореспонденцията ни в социалните мрежи отразява нашия характер и начин на живот.

Авторите на проучването са категорични, че усмихнатите и тъжни лица, които си изпращаме, могат да измерват удовлетворението от сексуалния живот, което изпитваме.

Според изследването емотиконките разкриват характерните навици на хората, дори и те да се опитват да ги прикриват. Емотиконките могат да покажат дали любовният ви живот процъфтява или не.

В проучването са участвали 5675 двойки, като се оказало, че по-редовен секс правят онези от тях, които често си изпращат от анимационните картини, докато пишат.

Чат

Според данните по-голямата част от тях са млади хора на около 20-30 години, защото тези изображения са най-популярни сред това поколение.

Хората, използващи емотиконки освен това били два пъти по-склонни към сватба, отколкото тези, които никога не прибягвали до тях.

За 54% от жените и 34% от мъжете най-големият страстоубиец е неправилната граматика и правопис на човека, с когото си пишат. Честотата на подобни грешки ги кара да се откажат от секс със съответната личност.

Станало ясно и че жените, които често използват емотиконка с целувка много по-лесно достигат до оргазъм, когато правят секс с познат партньор.

Разпределени по полове, мъжете предпочитат по-често да използват емотиконтите с целувка и сърце. За дамите по-популярни са изображенията с усмивка. Сред необвързаните текстовите съобщения са най-често украсени с намигащата емотиконка.

35% от хората, участвали в проучването, смятат че анимационните изображения много им помагат, когато искат да изразят чувствата си, а 50% от анкетираните са убедени, че могат да разгадаят характера на отсрещния човек благодарение на тези картинки.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати