Какъв е сексът с мъж Овен?

Секси Двойка

В сексуален аспект, мъжът Овен винаги търси различното, интересното и необичайното. Казано накратко - всичко, което изглежда обичайно, отегчава този господин и го довежда до истерия.

Ако искате да доставите на един Овен сексуално удоволствие, трябва да използвате въображението си и да оставите зад гърба си всички бариери и предразсъдъци. Трябва да имате предвид, че той е човек на честта във всеки аспект на живота.

Ако харесва една жена, Овенът ще положи всички усилия, за да стане негова. Страстен е, но не обича да си играят с него. Затова, ако сте му обещали нещо или сте му дали знак, че ви привлича, най-добре преминете към действие, защото няма да ви чака вечно. Той не си пада по дългите увертюри, така че ако очаквате Овенът да прекара месеци в сладки приказки и романтични вечери на свещи, не сте уцелили човека.

Секси Мъж

Въпреки всичко, мъжът Овен вярва в идеалната жена и истинската любов. Но смята, че докато тя се появи в живота му, няма причина да се „застоява” дълго при други. За сметка на това, този мъж ще ви предложи разтърсващи усещания и ще доведе сексуалните ви трепети до непознати висоти.

Той обича да въплъщава фантазиите си, така че не се учудвайте, ако ви предложи нещо нетипично. Още след първата ви вечер заедно, вие несъмнено ще сте разбрали едно – той е лидерът и този факт не се подлага на съмнение. Никога няма да приеме ролята на пасивен партньор, защото тази поза е обидна за неговата мъжественост. Той е изследовател, но ако нещо не му е по вкуса под завивките, става раздразнителен.

Достатъчно разкрепостен е по отношение на позите, но това зависи и от възрастта му. Лошото е, че една малка сексуална несполучливост, дори една дума може да предизвика срив, защото Овенът е твърде честолюбив. Тогава може да стане и агресивен.

Ако не успее да докаже, че е същият като на млади години, може да изпадне в нервна криза. Трябва да се проявява голяма деликатност в такива случаи. И не забравяйте да го ласкаете – той е велик, той е незабравим, няма друг като него – това му дава допълнителен импулс като сексуален партньор.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати