ezine.bg»Статии»Интимно»Какъв е сексът с мъж Дева?

Какъв е сексът с мъж Дева?

Какъв е сексът с мъж Дева?

Мъжът Дева винаги има високи очаквания за хората около себе си и именно поради тази причина често са твърде критични. Те не могат да си прехапват езика и казват на хората какво точно мислят за техните действия и постъпки.

В леглото със своята половинка те също са много взискателни. Възможно е още на първата вечер, прекарана с мъж, роден под този знак, да се чувствате като на изпит – той дълго време ще оглежда бельото, тялото и жестовете ви.

Представителите на тази зодия знаят как да запалят страстта и да я запазят във връзката с жените, но искат същото нещо от своята партньорка. Тя трябва да знае по какъв начин да запази интереса им както в живота, така и на любовния фронт.

Като цяло тази зодия не се слави с нападателно поведение, така че не очаквайте нито той да направи първата крачка, нито особено въображение под завивките. Но нека това не ви отказва – мъжът Дева знае как да задоволи една жена.

Той добре познава женската анатомия и знае предварително какво точно възбужда жената. Ако все още не се познавате толкова добре, не е изключено дори да ви попита какво ви харесва и какво не. Жертвоготовен, мъжът Дева прави всичко да достави удоволствие на партньорката си.

В сексуалните си отношения този перфекционист е тактичен и почтен, но предпочита той да избира мястото за срещите, изисква точност от партньорката и понякога дребни неща могат да го раздразнят. За него сексът е важен, но не стои на първо място. Ако не открие духовното у жената, която е с него, той може и да се откаже от едно сексуално преживяване.

Девата никога няма да е вулгарен, но пък неговата методичност лишава срещите от очарованието на спонтанността. Той е дори по-скоро любител на стандартните пози в секса, но знае как точно да ги изпълнява, за да докара половинката си до неописуем еротичен екстаз.

Въпреки многото му познания за женската анатомия, този мъж не постига онова женско удоволствие, до което много по-първични мъже могат да доведат партньорката си.

Ако вече имате връзка с господин от тази зодия, той ще оцени доста високо лидерското ви поведение. Дори да предпочитате мъжът да е водеща фигура в любовните отношения, нищо не пречи няколко пъти да влезете в ролята на господарка и да запалите интереса му.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати