ezine.bg»Статии»Интимно»Какъв е сексът с жена Рак?

Какъв е сексът с жена Рак?

Красива Сексапилна Мацка
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра-20%
Практичен аксесоар за вашия дом:
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
75.00 лв.
60.00 лв.
Виж ››

Както всичко в техния живот, сексуалният сблъсък с Раците наподобява бавен танц. Ако уцелите правилните движения обаче, можете да сте сред късметлиите, които да поведат Рака на похотливо танго. А това определено си заслужава, повярвайте!

Жената Рак никога не би направила първата крачка, но може да бъде много добра в леглото, защото е способна на супер интензивна чувственост.

Отговаря на страстта с толкова много жар, че не само се докосваш до сърцето ѝ, но и я стимулираш да демонстрира възможно най-доброто си представяне. От друга страна, за нищо на света не би се лишила от соловия секс, най-вече заради сигурността и уединението, което той предлага.

Във връзката жената Рак търси нещо повече от секс, което значи, че няма да допусне мъж в леглото си, докато не сметне, че той ѝ гарантира някаква сигурност.

Тя може да приеме и женен мъж, за когото знае, че не може да се раздели със съпругата си, но трябва да е убедена, че я обича и не е за него само някакво временно увлечение.

Секс

Тя не може да прави секс навсякъде, нужно ѝ е да усеща комфорта на обстановката. Обича да е в собствения си дом, защото там се чувства най-сигурна. Не очаквайте да ви се отдаде на задната седалка на колата.

За нея е важно не само как се развива сексът, а да предложи хубаво вино, ястия, които е приготвила сама. Предпочита своята музика, тя решава и на какво осветление да се люби. И не ѝ противоречете, защото ще пропуснете нещо наистина приятно.

Чувствената и свенлива жена Рак обича да докосва партньора си с пръсти, леки и нежни като падането на листа. По време на сексуалната увертюра пръстите ѝ леко ще се покачват нагоре надолу, докато доведат партньора до екстаз.

След това ще включи в любовната игра и устните си и така стъпка по стъпка ще ви отведе в един магичен свят. Но не бързайте – всичко ще си заслужава чакането!

Тъй като много жени Рак чувстват, че мъжете са груби в своите сексуални желания, те са склонни да се обърнат към собствения си пол. В случай на лесбийство изпълняват женската роля. Все пак, към тези желания пристъпват много рядко и несигурно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати