Тестисите му си казват дали ви е верен

Тестиси

Размерът на тестисите издава верността на вашия любим, твърдят канадски сексолози. Трябва само да ги хванете в шепа и ще разберете всичко.

Ако и двата тестиса се побират в дланта ви, това е знак, че партньорът ви ще ви остане верен дълго време. Нагонът просто не го тегли към други жени, когато има нещо сигурно край себе си. Това е идеалният мъж, ако смятате да създадете семейство и да имате деца. Но в леглото не е кой знае какво.

Ако скротумната торбичка изпълва дланта ви, но не можете да свиете около нея пръстите си, това значи, че сте попаднали на истински донжуан. Той ще ви се кълне, че сте единствената му любов, но винаги ще е готов да ви изневери, независимо с кого.

С първата срещната или с най-добрата ви приятелка – за него всичко е само бройка. Единственият начин да го опазите от самия него е да го държите настрани от всякакви жени, което на практика, уви, е невъзможно.

Така че просто се примирете и го приемете такъв, какъвто е. Освен това се раздава в спалнята, без да е върхът. Но много се старае.

Ако ръката ви е прекалено малка за тестисите му и те буквално преливат от нея, бъдете нащрек! Попаднали сте на истински мъжкар! В леглото е истински виртуоз и няма жена, която да не си спомня с добро за него.

Нямате шанс с него, ако смятате да го превърнете в свой съпруг. Дори да склони да мине под венчило с вас, ще ви изневерява непрестанно. Но е толкова сладък, че бихте му простили дори това.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 5
3 4
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати