ezine.bg»Статии»Интимно»Изненада! Добрите момчета правят повече секс

Изненада! Добрите момчета правят повече секс

Секси
Бамбукова кутия за бижута с огледало
Практичен аксесоар за вашия дом:
Бамбукова кутия за бижута с огледало
30.00 лв.
Виж ››

Всеки е чувал максима, че лошите момчета получават най-много интимни ласки именно заради държанието си, което привлича жените. Оказва се обаче, че това е напълно погрешен мит. Добрите момчета са тези, които печелят в тази неравностойна битка.

Доброто, състрадателно и щедро момче има много по-голям шанс да бъде добре и често задоволявано от лошото. До този извод стигнаха учените, следствие от резултатите от научно изследване.

В изследването участие са взели 192-ма мъже и 105 жени. Всеки от тях е запитан за благородните постъпки, които е извършвал в последните месеци – даване на милостиня, заемане на вещи, даряване на кръв и подобни.

След това всеки трябвало да определи честотата на сексуалните си актове и дали сексът е бил случаен или със сериозен партньор. Резултатите се оказали недвусмислени – алтруистите се радват на един много по-наситен сексуален живот от егоистите.

Проучването е първото по рода си, което опровергава възприетата догма, че жените харесват в много по-голяма степен лошите момчета. Любезните и отзивчиви момчета са много по-често търсена партия. Те предизвикват и много по-сериозно изявен сексуален апетит в дамата срещу тях.

Флирт

Дори има тенденция – колкото по-добро е отношението на човек, толкова по-засилено е сексуалното желание у противоположния пол. С най-много любовници се оказали мъжете, които редовно заделяли средства за благотворителност.

От изследването става ясно и че лошите момчета може и да печелят симпатиите на дамите, но само за веднъж, и то в доста крехка възраст. Когато дадена жена изгради своите представи за това какъв мъж точно търси, никога повече не би погледнала към подобен типаж.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати