ezine.bg»Статии»Интимно»Защо мъжете с малък пенис са за предпочитане?

Защо мъжете с малък пенис са за предпочитане?

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k1905225
Малък пенис
Бамбукова кутия за бижута с огледало-20%
Практичен аксесоар за вашия дом:
Бамбукова кутия за бижута с огледало
30.00 лв.
24.00 лв.
Виж ››

Размерът на мъжкия пенис има значение за повечето дами. Но безспорно както големият член има своите предимства, така и малкият не е за изпускане. Вижте няколко причини, заради които си заслужава да имате връзка с не толкова надарен мъж.

Край на болката по време на секс

Много от представителките на нежния пол изпитват болка при сексуален акт поради редица причини. Но когато партньорът им е с по-къс пенис, със сигурност няма да усетят голяма част от дискомфорта. Това безспорно е сериозен плюс, който дамите взимат под внимание.

Оралният секс става по-приятен

По време на орален секс много от жените изпитват неудобство, когато се налага да доставят удоволствие на мъж с голям пенис. Такъв член заема по-голямо място в устата им и те се притесняват, че могат неволно да го наранят със зъби. За сметка на това, когато партньорът им не е толкова надарен, дамите спокойно могат да се развихрят, без да се тревожат, че има риск да наранят половинката си.

секс

Повече ласки за теб

Немалко проучвания показват, че когато мъжете имат малък пенис, са готови да обсипят половинката си с повече ласки. Те са по-нежни от по-надарените си събратя и за разлика от тях са готови да изпълнят всяко интимно желание на своята половинка.

По-разнообразен секс

Практикуването на определени секс пози с мъж с голям пенис може да причини болезненост на много от дамите, тъй като членът влиза по-дълбоко. Но ако мачкате чаршафите с господин, имащ по-скромен атрибут, това няма да е така и ще можете да се насладите на пози като задна прашка, мисионерска поза, V-поза и много други. Аналният секс също е значително по-приятен, тъй като ще е лишен от болка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати