Носът му издава какъв е той в спалнята

1 от 6 Снимки

1. Месест нос


Мъжете с такъв нос имат златни ръце. Те отлично знаят какво правят под завивките и как да доставят удоволствие на една жена. Дори и да не са имали голям опит с нежния пол, имат усет към това как да направят своята партньорка безкрайно щастлива. Определено дамите, които са в партньорство с такъв мъж, са големи късметлийки.

Жените обичат да се шегуват, че размерът на носа при мъжа е показателен за големината на неговото достойнство. Според психолозите тези предположения са по-скоро мит и не трябва да им се отдава голямо значение.

Затова пък учените смятат, че има голяма връзка между формата и размера на най-издадената част от лицето и качествата, които даден мачо проявява под завивките.

Казано с други думи, именно от носа зависи това дали един мъж е по-нежен и галантен в спалнята, или се изявява като строг господар и обича да доминира.

За да разберете какви качества са присъщи на човека, когото харесвате, разгледайте нашата галерия. Там ще намерите основните типове нос, както и чертите, които са характерни за тях. Разгледайте ги и разберете как се справя вашият избраник под завивките, още преди да сте го опознали добре.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати