Да си направим букет от бонбони

Букет от бонбони

Ако се двоумите какво да купите на любимите си хора за Коледа и Нова година...ако са ви омръзнали тривиалните и еднотипни подаръци...попаднали сте на точното място! Защото в тази статия ще ви предложим едно нестандартно, вкусно и оригинално предложение - букет от бонбони!

Но не само въображение и естетически усет са необходими, за да може да си изработите един от тези букети. Трябва да обичате хората и храната. Освен любов ще ви е нужна и доза талант.

За изработката на един букет ще ви трябва най-малко час. По-сложно е да се измисли как да изглежда моделът. Начинаещите могат да започнат с обикновен букет, но въображението ви може да се развие и ако сте заредени с достатъчно време и търпение, можете да изработите обувки от бонбони, дръвчета, а защо не и роял - също изработен от различни лакомства. Всичко това звучи доста интересно, но в същото време е и трудоемко за изпълнение.

Ако все пак сте се амбицирали, ще са ви нужни следните материали. На първо място, разбира се, бонбони, опаковъчна хартия, панделки - хартиени или от плат, целофан, тиксо и много, много фантазия.

Ако пък нямате излишно време, но много искате да зарадвате някой близък с такъв подарък, няма място за притеснение. Букети от бонбони можете да намерите в повечето цветарски магазини - за всеки вкус и джоб. Цените варират от 1 до 70 лева.

Статистиките сочат, че мъжете предпочитат да купуват букети за дамите до тях, докато жените са по-практични – предпочитат украси за трапезата например. Основната идея е нищо от подаръка да не бъде изхвърляно.

И в този ред на мисли, букетът от бонбони идва съвсем на място. Ако сте се спрели на дръвче, направено от лакомства, например, то остава все така красиво, дори като вече сте изяли бонбоните. Другият плюс е, че повечето сладкиши са с дълъг срок на годност и могат да стоят дълго време.

Виж повече

Рейтинг

5 4
4 5
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати