ezine.bg»Статии»За Дома
За Дома

За Дома

За дома и градината от Ezine.bg. Всичко за дома на едно място. Твоят дом е твоята крепост.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Красиви и стилни идеи за декорация на банятаКрасиви и стилни идеи за декорация на банятаЧувствате ли, че банята има нужда от нещо? Сякаш е безвкусна, в сравнение с другите стаи у дома? Красиви и стилни идеи за декорация на банята.
Освободете място с правилата за подреждане на Мари КондоОсвободете място с правилата за подреждане на Мари Кондо
07 Януари
Мария
Методът Конмари е прост, но ефективен начин да подредите дома си. Следвайки няколко лесни стъпки ще се преборите с безпорядъка, а времето, вложено в чистене, ще може да се оползотвори в много по-приятни занимания.
Гузмания - засаждане и отглежданеГузмания - засаждане и отглеждане
06 Януари
Violeta Miteva
Гузмания - засаждане и отглеждане. Как да се грижим за гузмания? Какво трябва да знаем за цветето гузмания?
Вана в банята - предимства и недостатъциВана в банята - предимства и недостатъциЕдин от начините да релаксираме вкъщи е да си вземем топла, ароматна и успокояваща вана. Вана в банята - предимства и недостатъци.
Лесно почистване на остатъците от восъкЛесно почистване на остатъците от восъкВсеки се е сблъсквал с неприятните петна от восък. Има няколко хитринки, които ще ви помогнат да отстраните петната от восък.
Идеи за късметите на Новогодишната баницаИдеи за късметите на Новогодишната баницаВсяка година, приготвяйки новогодишната баница, всеки се чуди какви късмети да напише и да сложи в нея. Традиционно, повечето хора залагат на обичайните – здраве, щастие, любов, късмет, нова кола и къща.
Примерно меню за Нова ГодинаПримерно меню за Нова Година
30 Дек.
Жана Г.
На Нова година трябва да покажете най-доброто от кулинарните си умения и да изненадате и гостите, и близките си с вкусни ястия. Празничното руло от сьомга е подходящо за тържествената новогодишна вечеря.
По-различно новогодишно менюПо-различно новогодишно менюИзбрали сме четири рецепти – салата, предястие, основно и десерт, които могат да се направят за празниците. Продуктите могат да се увеличат и намалят спрямо хората, които сте решили да поканите.
Десет храни, които са забранени по светаДесет храни, които са забранени по света
29 Дек.
Mariana
Мнозина от вас ще останат изненадани, когато разберат как храни, които могат спокойно да се срещнат на трапезата в някои страни и дори се смятат за деликатес, са забранени със закон в други. 10 забранени по света храни
Какво да направим с остатъците от коледната трапеза?Какво да направим с остатъците от коледната трапеза?След обилната коледна трапеза остава много недоизядена храна, която се чудим какво да правим. Ето няколко практични идеи какво да правите с остатъците от коледната вечеря