За Дома

За Дома

За дома и градината от Ezine.bg. Всичко за дома на едно място. Твоят дом е твоята крепост.
Идеи за късметите на Новогодишната баницаИдеи за късметите на Новогодишната баницаВсяка година, приготвяйки новогодишната баница, всеки се чуди какви късмети да напише и да сложи в нея. Традиционно, повечето хора залагат на обичайните – здраве, щастие, любов, късмет, нова кола и къща.
Празнични сладкиши за трапезата на Нова ГодинаПразнични сладкиши за трапезата на Нова ГодинаЕдин от най- важните компонента на новогодишната трапеза е десерта. Няма строго установена традиция какъв точно трябва да е. Празничният сладкиш обаче е задължителен
Домашен любимец за зодия ЛъвДомашен любимец за зодия ЛъвВ трудната задача при избор на домашен любимец за приятел или член на семейството много може да ни помогне астрологията. Кой е най-подходящият любимец за зодия Лъв?
Етикет за новогодишната трапезаЕтикет за новогодишната трапеза
28 Дек.
Rosi Stoyanova
Ако сте решили да поканите гости за посрещането на Нова година, е хубаво да спазите някои неизменни правила, които по една или друга причина много често се забравят или пък умишлено се пренебрегват.
Как да направим сами подаръци за Нова годинаКак да направим сами подаръци за Нова година
26 Дек.
Жана Г.
Близките ви ще се зарадват много повече на подаръци, изработени от вас. Направете сами красиви топки за елха. Украсени подходящо, те са ефектен подарък.
Какво да направим с остатъците от коледната трапеза?Какво да направим с остатъците от коледната трапеза?Всяка година си повтаряме, че трябва да пазаруваме по-малко, но не удържаме на изкушението и обикновено в края на декември хладилникът не може да се затвори от всякакъв род купички, в които има по нещо останало.
Да украсим масата за Бъдни вечерДа украсим масата за Бъдни вечерОсвен празничната вечеря всички светли ритуали и подаръците под елхата хубаво е за Бъдни вечер до украсим трапезата. Не е необходимо да са някакви сложни украси.
Домашен любимец за зодия СкорпионДомашен любимец за зодия СкорпионДоста смелост, а и лека доза безразсъдност се иска, за да се избере за подарък домашен любимец. Кой е най-подходящият любимец за Скорпион?
Етерични масла за КоледаЕтерични масла за КоледаДори и да не обичате зимата, няма как да не харесвате коледните празници и атмосферата, която създават те. Кои са коледните масла, придаващи празничен уют у дома.
Съвети за зимно почистване преди празницитеСъвети за зимно почистване преди празницитеЗа да не ви е натоварено в последните дни преди Коледа, а домът ви е да е разхвърлян, вземете предвид нашите препоръки. По този начин ще имате чиста, весела и светла къща, готова за празниците и гостите.