Как да сгънем сако?

Как да сгънем сако?

Саката и костюми са сред най-важните дрехи в гардероба ни. Те са от специфична материя и изискват специална грижа. Как да сгънем сако?

1
За Дома - Гладенето – няколко важни причини защо да не си го спестяваме

Гладенето – няколко важни причини защо да не си го спестяваме

15.02.2019057

Гладенето на дрехи е важно по много причини. То ви носи не само самочувствие, но дори е по-здравословно. Вижте няколко важни причини защо да не си го спестяваме.

За Дома - Как да съхраняваме костюмите

Как да съхраняваме костюмите

08.02.2019020

В днешното забързано ежедневие костюмът стана една удобна и практична дреха. Панталонът е функционален както за мъжете, така и за жените. А сакото – лесен начин да имате връхна дреха. Но как да съхраняваме правилно костюмите, за да ги ползваме дълго?

За Дома - Как да изгладим сако?

Как да изгладим сако?

07.02.2019026

Сакото е модерна, елегантна и удобна дреха, която е предпочитан избор и от жените, и от доста мъже. Но стилното сако изисква добра поддръжка. Как да изгладим сакото?

За Дома - Съвети за предпазване на дома от крадци

Съвети за предпазване на дома от крадци

01.02.2019024

Времето, в което живеем стана все по-несигурно, а крадците - все по-изпечени, ловки и изобретателни. Вижте съвети за предпазване на дома от крадци.

За Дома - Научете тайните функции на фурната

Научете тайните функции на фурната

28.01.2019043

Много от съвременните домакини се възползват от съвсем малка част от възможностите на фурната. Всъщност този уред има огромен потенциал. Научете тайните функции на фурната.

За Дома - Съвети при избора на ютия

Съвети при избора на ютия

28.01.2019034

Ютията е неизменен спътник на всеки, който изглежда изглежда добре. Тя допринася за спретнатия и изгладен външен вид, който прави отлично първо впечатление. Ютията е и един от уредите, които сменяме най-често. Вижте съвети при избора на ютия.

За Дома - Как се почистват мръсни щори

Как се почистват мръсни щори

26.01.20190105

Щорите са идеални както за офиса, така и за дома. Те предоставят надеждна защита от слънчевите лъчи и красят помещението. Как се почистват щорите?

За Дома - Симптоми на стрес при кучетата

Симптоми на стрес при кучетата

25.01.20190100

Вашето куче действа ли необичайно? Може би той или тя изглежда прекалено тревожно или депресирано. Стресът е често срещан при любимците ни. Вижте симптоми на стрес при кучетата.

За Дома - Как се почиства кожено яке?

Как се почиства кожено яке?

24.01.20190108

Kачественото кожено яке никога не излиза от мода. Но за да го запазите дълго в добро състояние, ще трябва да се погрижите за материала. Как се почиства кожено яке?

За Дома - Как да махнем дъвка от косата?

Как да махнем дъвка от косата?

24.01.2019029

Кошмарът на всяка дама – дъвка в косата! Това е редовен номер на момченцата в училище - да закачат момичето, което толкова ги дразни. Как да махнем дъвка от косата?

За Дома - Как да премахнем успешно старите тапети?

Как да премахнем успешно старите тапети?

23.01.2019043

При ремонт на дома много често се сблъскваме с премахване на стари тапети. Това не е чак толкова трудна задача, но изисква своите тънкости и усилия. В следващите редове ще разберете как да премахнем успешно старите тапети.

За Дома - Кога и по колко се поливат цветята?

Кога и по колко се поливат цветята?

18.01.2019064

Всеки човек, който отглежда цветя, знае, че правилното им поливане е едно от най-важните условия да има здрави и красиви растения. Кога и по колко се поливат цветята?