За Дома

За Дома

За дома и градината от Ezine.bg. Всичко за дома на едно място. Твоят дом е твоята крепост.
Евтини и диетични летни ястияЕвтини и диетични летни ястияКолкото и да се опитваме да приготвяме диетични ястия, зимно време това е почти невъзможно. Доматите и краставиците, както и други диетични продукти, са на баснословни цени. Ето любимите ни диетични летни рецепти
Есенна грижи за домаЕсенна грижи за домаЕсента е отново при нас и ни изпълва със своите багри и аромати така добре познати и обичани. Природата ухае различно наесен, а градските улици носят дъха на печени кестени и ароматни червени чушки.
Как да махнем дъвка от косата?Как да махнем дъвка от косата?Кошмарът на всяка дама – дъвка в косата! Това е редовен номер на момченцата в училище - да закачат момичето, което толкова ги дразни. Как да махнем дъвка от косата?
Есен е: Време е да внесете цветята на топлоЕсен е: Време е да внесете цветята на топлоЕсента е времето, когато цветята трябва да се върнат отново в затворените помещения у дома. Този процес не бива да стане веднага и без подготовка. Правилната климатизация ще помогне на цветето да се адаптира към промяната.
Опасни за котките стайни растенияОпасни за котките стайни растенияИма много стайни растения, които можете да внесете в дома си без дори да осъзнавате, че са опасни и могат много да навредят на вашата котка. Опасни за котките стайни растения:
Опасни за кучетата стайни растенияОпасни за кучетата стайни растенияСтайните растения определено могат да вдъхнат живот и красота на всеки дом, но за съжаление някои видове са много опасни за вашите домашни любимци.
Как да си направим домашен лимонов сладоледКак да си направим домашен лимонов сладоледЕдно от най-вкусните неща, с които можете да се разхладите през лятото, е лимоновият сладолед. Как да си направим домашен лимонов сладолед?
Защо е полезно да подправяме ястията с чубрицаЗащо е полезно да подправяме ястията с чубрицаЧубрицата се нарежда сред най-често използванитеот нас, българите, подправки. Защо е полезно да подправяме ястията с чубрица?
Пречиствател за въздух - какво трябва да знаемПречиствател за въздух - какво трябва да знаемПречиствателите на въздуха се оказват много важни уреди в днешно време. Въздухопречиствателите са особено полезни за хората, които живеят в големи градове и дишат замърсен въздух.
Най-вкусните и евтини летни ястияНай-вкусните и евтини летни ястияВ разгара на лятото сме и по правилно точно сега градините и пазарите изобилстват с пресни плодове и зеленчуци. Вижте най-вкусните и евтини ястия, които да приготвите с тях.