ezine.bg»Статии»За Дома
За Дома

За Дома

За дома и градината от Ezine.bg. Всичко за дома на едно място. Твоят дом е твоята крепост.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Признаци, че матракът ви е за смянаПризнаци, че матракът ви е за смянаЕто признаците, че трябва да си потърсите нов матрак възможно най-скоро! Не подценявайте проблемите, които старият матрак може да ви причини.
Естествени имуностимулантиЕстествени имуностимуланти
03 Септ.
Жана Г.
За разлика от химичните препарати, естествените имуностимуланти спомагат за постепенното възстановяване на организма, без при това да нарушават хормоналния баланс.
Храните, които ни правят щастливиХраните, които ни правят щастливи
19 Август
Марина
Много е важно човек да запази позитивното си мислене и разбира се добрия апетит, за да поддържа добро настроение всеки ден. Храните, които ни правят щастливи:
Сменяте чаршафите си рядко? Ето какво ви грози!Сменяте чаршафите си рядко? Ето какво ви грози!Признайте честно пред себе си: кога за последно сменихте чаршафите на леглото си? Миналата седмица, минали месец или дори не помните?
8 специални съвета за използване на мултикукър8 специални съвета за използване на мултикукър
31 Юли
Admin
Имате мултикукър? Чудесно! В следващите редове ще споделим с Вас няколко специални съвета, с чиято помощ ще можете да го използвате още по-лесно и да готвите още по-вкусно с него.
Съвети за умно подреждане и сгъване на дрехи от Мари КондоСъвети за умно подреждане и сгъване на дрехи от Мари КондоОбичате ли да сгъвате дрехи, а имате ли твърде много и недостатъчно място където да ги подредите? Ако отговорът е Да, тогава ви предлагам да изпробвате съветите за умно сгъване на дрехите от Мари Кондо!
Как да се уверите, че купувате качествен зехтин?Как да се уверите, че купувате качествен зехтин?Как да разпознаем качествения зехтин? Кои са признаците на истинския зехтин? За какво да внимаваме, когато купуваме зехтин?
Хитринки за почистване на дома от Мари КондоХитринки за почистване на дома от Мари КондоКогато дойде време за почистване на дома, това често предизвиква у нас едно неприятно усещане. Хитринки за почистване на дома от Мари Кондо.
5 идеи за обзавеждане на хола5 идеи за обзавеждане на хола
29 Юни
Admin
Тъй като холът е помещението, в което членовете на семейството прекарват най-много време, то е и най-голямото в цялото жилище. Ето защо, обзавеждането му може да затрудни всекиго и на него трябва да се отдели най-много време и средства, особено при избора
Хюга - скандинавската тайна за уютен и красив домХюга - скандинавската тайна за уютен и красив домСкандинавците са вложили представите си за всичко, което асоциират с щастието, спокойствието и сигурността, в една дума - хюга. Казано с други думи, хюга е изкуство да се създаде спокоен, изпълнен с уют начин на живот.