Мъжете все бягат от теб! Ето как ги отблъскваш

1 от 4 Снимки

1. Винаги сте на разположение


Мъжът трябва да вижда, че жената има интерес към него, но не бива да свиква бързо с това. Ако непрекъснато повтаряте на човека до вас колко много го харесвате, угаждате на всяка негова прищявка и пристигате, щом ви свирне, той бързо ще загуби интерес към вас. Не е зле от време на време да се дистанцирате. Не приемайте всяка негова покана. Карайте го да чака с дни, докато ви види. Така ще задържите интересът му по-дълго.

Харесвате си дадено момче, излизате на среща с него и флиртът между вас бързо преминава в нещо по-сериозно. Всички върви чудесно първите седмици, но много скоро, вашата половинка се отдръпва и си тръгва. Ако този сюжет ви изглежда твърде познат, то значи имате проблем да задържите човека до себе си.

Не се оправдавайте, че все попадате на неподходящи, защото причината може да е и във вас самите.

Вижте в горната галерия кои са най-честите причини мъжете да бягат от вас. Ако се разпознаете в описанието, значи е време да промените нещо в поведението си и да опитате пак своя късмет на любовния фронт.

Момичета, не всичко е изгубено. Има как да срещнете принца на своите мечти, но трябва малко да поработите над собственото си поведение.

И така, ето с какво отблъсквате мъжете около вас!

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати