ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Това са трите най-забавни зодии!

Това са трите най-забавни зодии!

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k1905264
Това са най-забавните зодии

Успявате ли да разсмеете хората около вас дори когато обстановката е напрегната? Изстрелвате ли шега след шега, когато сте в приятна компания? Бързо ли се превръщате в център на внимание при всяко едно парти?

Може би вие сте роден артист и благоразположението на звездите ви е надарило с непоправимо чувство за хумор. Ако трябва да вярваме на астрологията, има три зодии, които са големи шегаджии. Продължете да четете, за да видите дали и вие сте сред тях.

Стрелец (23 ноември до 22 декември)

Стрелецът е непоправим шегаджия. Той е зареден с положителна енергия и успява да запази самообладание дори когато стане много напечено. Опитва се да не губи присъствие на духа и при много тежки премеждия. Този неизчерпаем източник на шеги винаги успява да накара околните да се усмихват или дори да се разплачат от смях.

Коя зодия е най-забавната

Няма как да останете неравнодушни към лафовете на Стрелеца - той е толкова емоционален и непредвидим. Освен това успява да влезе в положението на всеки и избягва драмите. Ето защо всички го обичат и го канят навсякъде. Без него нито едно парти не би било забавно.

Скорпион (24 октомври до 22 ноември)

Скорпионите също са сред най-забавните зодии. Остроумни са и умело боравят със сарказма. Само дето шегите им не се нравят на абсолютно всеки. Понякога черният им хумор успява да докачи някоя по-тънкообидна личност.

Така че някои хора смятат Скорпионите за супер забавни, а други ненавиждат шегичките им и открито ги избягват. Ако и вие сте от зодия Скорпион, замислете се следващия път, преди да се пошегувате за сметка на някого. Изглежда, че шегите ви, колкото и да са забавни, понякога нараняват.

Зодии

Везни (24 септември до 23 октомври)

От всички зодии, Везните са може би най-забавните. Тази зодия е роден саркастик, както и истински шоумен. Това заедно гарантира, че Везните винаги знаят как да накарат всички да се смеят.

Какъв е все пак недостатъкът на Везните? Понякога те не знаят кога да спрат, така че може и да прекалят с шегите по адрес на други хора. Няма да е зле да поработят върху своята тактичност.

Прочетете още астро съвети за различните зодии.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати