Вече има сайт за запознанства за грозни

Вече има сайт за запознанства за грозни

Британският мултимилионер Джеймс Хауърд, който смята, че всеки има право и шанс да намери половинката си, най-накрая претвори идеите си в реалност.

Той създаде сайт за хора, които са ощетени от природата откъм привлекателност. „Печален, но верен факт е, че половината население на Великобритания е с грозна външност.

Странно защо досега никой не се е сетил да направи сайт за запознанства за такива хора. Това че не изглеждат като фотомодели не значи, че са лишени и от възможността да обичат”, възмутен е от несправедливостта мултимилионерът.

Той иска да даде на всички хора надежда, че могат да намерят половинката си. В първите три-четири дни от съществуването на сайта TheUglyBugBall.co.uk в нега са се регистрирали 1500 души.

Вече има сайт за запознанства за грозни

Всеки ден неговата популярност нараства. Необходимо условие за регистрация в сайта е желаещият да го направи да потвърди своята природна грозота.

По този начин администраторите на сайта искат да спестят насмешките на хората, които ще са част от този сайт. Във Великобритания и САЩ живеят много хора с наднормено тегло и други физически недостатъци.

Но това не означава, че тези хора нямат право на щастие и не искат да им бъде отговорено с взаимност в любовта, твърди богаташът, решил да направи и грозноватите щастливи.

Според него изобщо не е важно как изглеждат партньорите, по-важно е те да възприемат понятието „любов” по еднакъв начин и да гледат в една посока. Тогава според богаташа семейното щастие е напълно гарантирано.

Той не смята, че обижда някого, като е направил сайт, посветен на зле изглежсдащите. „Това няма да занижи самооценката на непривлекателните хора, а само ще ги подсети, че има и други като тях, които ги очакват”, убеден е той.

Рейтинг

5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати