Каква е връзката с мъж скорпион

Каква е връзката с мъж скорпион

Принципът на скорпиона в любовта е, че ще пожънеш това, което си посял. Той е истинско предизвикателство, ако обичате изпитанията, защото понякога началото на връзката може да е мъчително. Не се обезкуражавайте. Със скорпиона е нужно да имате търпение.

Посочват представителите на тази зодия като изключителни, страстни любовници. Мъжът скорпион се управлява от сексуалните си органи. Дори връзка да не се получи, поне сексът е бил страхотен.

Трудно се живее с тях, но пък интересно и никак не скучно. Мъжът скорпион е чудесен приятел и ще направи всичко за теб, ако те чувства истински близък. Той е верен и следва неотклонно принципите си. Има интересно чувство за хумор. Обича да се възползва от възможностите. Умее да пази тайни. Самият той е тайнствен.

Властен е. Известен е с непреклонния си, твърд характер. Ревнив е, но не винаги ще го покаже. Постоянен е, упорит (дори инат). Безгранично търпелив, внимателен и нежен, силно посветен на човека, когото обича. Често скорпионите са силна емоция и разум в едно.

Може да ви се стори студен и отмъстителен. Истината е, че е злопаметен. Не трябва да ви хваща в лъжа, защото едва ли е способен да прости. Смята се, че скорпионът е много проницателен, така че не будете подозрения у него. Трудно би приел лицемерие и измама. Ще престанете да съществувате за него.

Може дълго да е предпазлив и сдържан във връзката, но със сигурност зад това се крие чувствителност и силни емоции, които не обича да показва. Влезеш ли веднъж под кожата му обаче, той е твой, макар че вероятно няма да го каже.

Взискателен, със силно чувство за собственост. Мисли, че трябва да му дадете всичо, без да смята, че и той трябва да отвърне с това. Притежава силно его. Той винаги е прав.

Тъй като са своенравни, мъжете скорпиони много държат на свободата – ако им я дадете, ще ви търсят повече. Често са хора на крайностите. Затова да ги разбираш е мисия почти непосилна. Така е, защото не желаят да допускат никого до себе си. Не споделят чувствата си, въпреки че са много чувствителни.

Според астролозите, зодиите, с които най-добре си пасва, са риби, козирог, рак.

Във връзката с мъж скорпион със сигурност ви очакват интересни моменти – и хубави, и не толкова приятни, като във всяка връзка. Все пак, ако не се получи, трябва да знаете, че ще ви бъде трудно да го забравите.

Виж повече

Рейтинг

5 8
4 8
3 8
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (13)

Изпрати
мишлето
мишлето
23.05.2015 12:57
Способен е да те качи в облаците от щастие'' за да може да те бутне по отвисоко
5
0
Лина
Лина
21.02.2015 14:27
Не съм съгласна че се разбира добре с Риби,Козирог и Рак...защото според него,само с тях не се разбира! Много зависи от това венера къде се намира :) Но,да съгласна съм с повечето неща :)
2
1
Хриси
Хриси
20.08.2014 16:04
Вече 5 месеца имам връзка с мъж скорпион ... Много точно описано е всичко - браво!
6
1
Ния
Ния
01.08.2014 22:05
Уф!Пробвах,и 90% от нещата са неверни!Верен Скорпион?!Да,бе,съществува ли подобно животно?!И умеел да пази тайни...Ха-ха!Или аз съм попаднала на някакъв изродил се представител на зодията!
5
9
Maku
Maku
08.02.2014 20:06
Всичко е абсолютно вярно, без изключение!!!
9
0
Мимето
Мимето
20.11.2013 16:14
Само жена Риби може да се справи с мъж Скорпион. При мен е така. Аз станах по-голям Скорпион от него и му гледам сеира :)Като памук е.
22
4
рибок
рибок
05.11.2014 18:53
рибок до скорпион- прав си... )
2
0
Скорпион
Скорпион
26.03.2014 19:25
Най - обичам да въртя рибките на малкият си пръст !!! Безспорно най-лесната за манипулиране зодия :)))))))
10
16

Свързани рецепти