ezine.bg»Статии»Любопитно»Връзката между жена Водолей и мъж Везни

Връзката между жена Водолей и мъж Везни

Връзката между жена Водолей и мъж Везни

Жената Водолей притежава много възхитителни черти. Тя е очарователна, забавна, интелигентна и спонтанна. Тя се радва много на оживен дебат и също толкова на оживена спалня. Жената Водолей е лоялна, без да има чувство за собственост, цени приятелството и независимостта, което я прави доста привлекателна за потенциалния ѝ партньор.

Въпреки всички тези положителни качества жената Водолей притежава и черти, който не са толкова обаятелни. Много от нас, които познават добре жени, представители на този зодиакален знак, знаят, че жената Водолей трудно може да бъде разбрана. Тя често се плаши от ангажиментите, като вместо това избира да бъде спонтанна и да се забавлява.

Мъжът Везни и жената Водолей могат да бъдат една невероятна комбинация. Те споделят много общи черти и Везната често желае по-сериозен ангажимент, но за да се случи това, е нужен много бавен преход.

В спалнята Везната ще бъде романтична, а Водолеят - креативен. И двамата обичат да общуват с хора и да завързват нови приятелства. Въпреки това Водолеят е всеизвестен с гнева си и разочарованието може да докосне емоционалната струна на Везната.

Любовната съвместимост между жена Водолей и мъж Везни ще бъде романтична и пенлива. От време на време мъжът Везни може да разваля настроението си със своя променящ се темперамент, а и не е изключено жената Водолей също да го раздразни с категоричното си поведение.

Нито един от двата зодиакални знака няма да изисква много от другия. Жената Водолей ще използва своя чар и дипломация, а не ината и гнева си. Привличането при такава зодиакална комбинация ще е почти мигновенo и ще притежава доста голям шанс за дългосрочна съвместимост.

Мъжът Везни ще обича жената Водолей заради нейното творчество и инициатива, докато тя ще уважава неговия балансиран и хармоничен характер. Тези два знака имат доста сходни личностни черти, а тяхната любов ще бъде скрепена с приятелство. Той ще обича нейния необикновен външен вид, хитър ум и спонтанен характер. Между тях връзката ще бъде топла и уютна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 9
4 12
3 5
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
Мария Попова
Мария Попова
11.04.2015 18:05
Казваш и го по подходящ начин, с цвете, ако имаш възможност и с хубав парфюм, на подходящо място, най добре навьнка, там ако е възпитана, дори да ти откаже, ще бьде по приемлив начин! Ако ти откаже, не настоявай , тя никога няма да е твоя, вземете си сбогом и сложи край. Това, да останем приятели, или нещо подобно, след този отказ, е най тъпото нещо! Тя просто не те заслужава, или ти не си нейния тип мьж!
0
0
Just me
Just me
28.03.2015 15:30
Има едн жена която харесвам но не знам как да и го кажа.Незнам как да подходя и не знам дали тя изпитва същите чувства към мен. Моля ви помгнете
0
0
wella
wella
30.11.2014 12:01
абсолютно вярно!!!
0
0
Des
Des
06.09.2014 12:41
Връзката ни е трудна, но не мога да отрека, че по подходящ партньор от моята везна не съм имала. Малко често си сменя мнението,но не е нещо с което не можем да се оправим ;D
0
0
айк
айк
09.07.2014 19:17
Везна и Водолей,само ако Водолеят не е Януарски,ще се получи-може би!Много гадна връзка....
0
0
дес
дес
12.07.2013 16:20
Някои неща не са точно така.Например за балансирания
характер на Везната.Но за други работи сте прави напълно.Цитирам: " Водолеят е всеизвестен с гнева си............"; " Везни може да разваля настроението си със своя променящ се темперамент, а и не е изключено жената Водолей също да го раздразни с категоричното си поведение.....";"Той ще обича нейния необикновен външен вид, хитър ум и спонтанен характер..."
0
0