ezine.bg»Статии»Любопитно»Връзката между жена Водолей и мъж Дева

Връзката между жена Водолей и мъж Дева

Връзката между жена Водолей и мъж Дева

Ако трябва да се отговори с две думи на въпроса каква ще е връзката между жена Водолей и мъж Дева, отговорът е труден.

Връзката не е невъзможна, но между тях ще има постоянни спорове и кавги и е много вероятно отношенията накрая да завършат с раздяла. Разбира се, ако двамата са много влюбени един в друг и изпитват наистина дълбоки чувства по между си, може и да успеят да задържат отношенията си, но това ще им коства много време, усилия и компромиси. Но разбира се, това не е общовалидно правило.

Ако има нещо, в което Девата и Водолея ще се допълват, то това е ревността. И двата знака са ревниви, разликата е там, че дамата Водолей (макар и с доста силно чувство за притежание) не обича да усеща, че е заклещена в каквито и да е отношения, това я задушава.

Двата зодиакални знака си подхождат също и на интелектуално равнище – биха могли да си събеседват доста дълго време и то все на интересни теми. Приятелства между Водолей и Дева са пълноценни и истински, могат да бъдат и много добри колеги. В интимните отношения, това което би могло да им попречи за по-дълбока връзка по между им е прекалената сексуална агресия на Девата. Жената Водолей може да вирее и без секс – за нея далеч по-важни са приятните и интелектуални разговори. Докато мъжът Дева харесва освен разговорите по между им и заниманията в леглото.

Дева е земен знак и всъщност не си пасва особено с въздушния Водолей. Дамите Водолеи по природа са разсеяни (дори в отношенията си с околните), а господата Деви са точни и заради това е възможно да прехвърчат искри между тях. Друго, което разделя зодиакалната двойка е това, че мъжът Дева е материалист, докато жената Водолей е може би една от малкото жени в зодиака, която не държи на парите или материалните придобивки. Девата, за ралика от Водолея, е подредена и определно обича домашния уют, което пък напълно контрастира на артистичната натура на Водолея и заради това двата знака се допълват.

Ако двата знака успеят да напаснат различията си, обаче, ги чака дълга и пълноценна връзка – била тя приятелска или любовна. И мъжът Дева и жената Водолей обичат много силно, ако се влюбят истински. Така, че ако положат малко повече услилия, любовта по между им може да трае вечно.

Рейтинг

5 4
4 4
3 3
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати