Кралиците на съблазняването в хороскопа

Флирт

Три от зодиакалните знаци в хороскопа имат перфектни умения за флирт и съблазняване, надминаващи тези на останалите знаци. Според астролозите жените с тези зодии са истински кралици на прелъстяването.

Лъв

Най-големите съблазнителки в хороскопа са представителките на зодия Лъв. Те успяват да привлекат вниманието на противоположния пол със самочувствието и увереността си, които са неизменна част от техния характер.

Жените от този знак са истински пример за страст на останалите зодии. Тези дами обичат да бъдат център на вниманието. Те са забавни и карат останалите хора да им се възхищават, тъй като често външният им вид е изпипан до най-малкия детайл – красива коса, маникюр, отличен грим, скъпи дрехи и парфюми.

Прелъстяване

Скорпион

Изключително добри съблазнителки са и представителките на зодия Скорпион. Тези жени имат усета, за да запалят желанието на един мъж. Те никога не остават незабелязани в една компания.

Дамите Скорпиони не печелят събеседника си с изключителни ораторски умения, но с погледи и поведение могат да накарат всеки мъж да ги иска.

Жените Скорпиони излъчват и мощна сексуалност и в същото време са много потайни, които интригува представителите на противоположния пол и ги привлича към тези прелъстителки, без дори да са ги докоснали.

Мистичният магнетизъм на Скорпионите е най-силното им оръжие при съблазняване.

Флиртуване

Близнаци

Най-чаровната зодия в хороскопа са Близнаците. Те успяват да спечелят мъжете с приятелската атмосфера, която създават. Освен това те са много забавни и образовани и с тях може да се говори с часове. Общителността и положителната им енергия без проблем привлича хората около тях.

Близнаците винаги са информирани по актуалните новини, но не говорят по прекалено драматични и тежки теми, което кара мъжете са се отпуснат и разсеят с тях. Интелектът е най-силното оръжие за прелъстяване на жените от тази зодия.

Но тези дами са и много лъчезарни и лесно заразяват другите с живото си настроение.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Ася
Ася
25.03.2015 21:15
Мисля, че мъжете, които са се сблъсквали с някоя представителка от зодиите трябва да изразят мнение! От своята камбанария мога да се съглася и с трите твърдения и като представител на една от трите зодии и като страничен наблюдател :).
0
4
Анна
Анна
23.01.2015 18:10
Овен са най-съблазнителните !
7
5
коте
коте
15.01.2015 18:36
Скорпион № 1!
11
0