Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Как да разберем, че си имаме работа със заклет кучкар

Как да разберем, че си имаме работа със заклет кучкар

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190208
2 от 5 Снимки

2. Космите навсякъде


Тук не става дума за човешки косми, а за власинки от пале, които са полепнали по всички дрехи и вещи на кучкарите. Зимно време ще ги откриете по палтото, шапката, ръкавиците и шала на тези хора, а лятото – дори по банския. Нормалните личности биха се постарали да отстранят космената покривка на своя домашен любимец от себе си, но не и кучкарите. Те се гордеят с нея и я приемат като своя втора кожа.

При първа среща страстните любители на кучетата не се различават от обикновените хора кой знае колко. Те се обличат нормално, пият кафе, похапват нещо на крак, разцъкват в телефона си и се усмихват на шегите на околните.

Когато обаче имате щастието да си комуникирате повече от веднъж с тях, започвате да забелязвате някои признаци, издаващи манията на тези личности по Шаровците, която би проличала и без след тях да тичат игриви кучета.

Вижте кои са особеностите, за които винаги трябва да сте нащрек, ако искате да разберете дали си имате работа с човек, освидетелстван като заклет кучкар, или някой, който просто снимките с палета му се виждат забавни, сладки и положителни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати