Няколко неща, които всяка италианка има в гардероба си

Пуловерите са на мода в Италия

В Италия е позициониран почти целия моден свят. Тази страна е олицетворение на стила и добрата визия. Една италианка не би могла да си позволи да не изглежда добре, а и едва ли има как това да се случи. Италия диктува модата, тя не познава ограничения по отношение на дрехите и умело създава своите уникални шедьоври, които отделните производители представят на пазара.

Дамите там залагат на комфорта, елегантността и практичността. Из огромното разнообразие, всяка италианка има няколко определени дрехи, от които не може да си позволи да лиши гардероба си. Нека видим кои са те – ето няколко практични модни съвети от италианките!

1. Кашмирен пуловер

Емблемата на Италия! Любим материал, който всяка италианка има в гардероба си и то в големи количества. Той е абсолютно задължителен елемент, който демонстрира класа.

2. Сако

Италианка

Италианките умеят прекрасно да вписват сако в стила си – както в ежедневния, така и в официалния. Те нямат проблем да вземат на заем дрехата на приятеля си, защото неговото сако им стои прекрасно.

3. Аксесоари

Черешката на тортата! Нестандартните аксесоари с ярки цветове и интересни, уникални елементи. Италианките са смели, що се отнася до бижута и им се получава много добре!

4. Риза/блуза с ярък и интересен принт

Италиански стил

Ярките принтове не са чужди на италианките. Те ги комбинират с едноцветна горна дреха и винаги изглеждат страхотно. Те смятат, че весели илюстрации са знак за позитивна нагласа, щастие и радост.

5. Шалове от коприна

Другият любим материал. Шаловете са изключително характерни за Италия. Там, думата стил се олицетворява от шал + слънчеви очила. Независимо от размера, принта и цветовете, шалът е аксесоар номер 1 в стила на италианките. Той придава класа и нежност, а дамите определено знаят как да го комбинират с останалите елементи от визията си.

6. Пола-молив тип мида/русалка с рибени люспи

Италианска мода

Тя е истински писък в модата, израз на елегантност ииталиански стил. Дамите умело я съчетават със сака, ризи, блузи с различна дължина.

7. Високи токчета

Как ще ги подминем... Всяка дама от Италия има както ниски, така и обувки на висок ток, с които завършват неотразимо своята официална визия.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати