ezine.bg»Статии»Мода»Модни Тенденции»Най-модерните якета тази есен

Най-модерните якета тази есен

Есенно яке

Есента е тук, а зимата е по-близо, отколкото си мислите. И в този ред на нещата сега е най-подходящото време да се огледате за топло яке, което да ви служи вярно през по-студените дни.

През този есенно-зимен сезон някои стари тенденции се завръщат отново. Така че не се учудвайте, ако видите новите модели палта в гардероба на майка си или баба си. Какво ще е модерно тази година, ще разберете в следващите редове и фотографии, където говорим за якетата от есен 2019.

Палто в животински принт

Животинският принт е изключително актуален точно сега. И не става дума само за прословутото леопардово, а и за всички останали шарки, наподобяващи кожата на жираф, зебра и всякакви други животни.

Дъждобран

Дъждобран

Това е удобна, практична и модерна дреха, която задължително трябва да притежавате, при това не само в есенни сезон. С тези менящи се температури и последващите ги валежи, е винаги добра идея да имате дъждобран под ръка.

Анорак

Не можете да изкарате есенните дни без анорак. Тази есенна дреха, ще се превърне във ваше любимо облекло през есен 2019.

Парка

Парка яке

Едно от наложите се през последните години есенни якета. Модерното и топло облекло е хит сред младежите, при това не само в дамския гардероб, но и в мъжкия.

Дънково яке

Огромното дънково яке, което да носите с клин, джинси, пола или рокля. С подходящите аксесоари якето от деним бързо може да се превърне от лятна в есенна дреха.

Леко шушляково яке

Шушляково яке

То е достатъчно топло и предпазва от дъжда. Въпреки това е леко и много комфортно. Удобно за дъждовните есенни дни и зимата.

Лачен тренч

Вече споменахме, че някои от модните тенденции тази есен бяха хит в миналото. Това се отнася не само за животинските принтове, но и за лачените дрехи. Спомнете си колко нашумели бяха те преди десетина години. Днес отново са в класациите за най-модерни дрехи.

Пухено яке

Пухено яке

Не се притеснявайте, ако с това яке изглеждате като плюшено мече. Няма да сте единствените. Причината е, че много момичета вече са луди по пухените якета. Те няма да ви свършат работа в дъждовните дни (ако нямате чадър), но пък за по-сухи есенни и зимни периоди са чудесни.

Кожено яке

Съчетайте коженото яке с голям пуловер и ще имате ефектна, модерна и топла комбинация за есенните дни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати