ezine.bg»Статии»Мода»Модни Съвети»Кой цвят ще ти отива най-много?

Кой цвят ще ти отива най-много?

Кой цвят ще ти отива най-много?

Играта с цветовете по отношение на модата е истинско изкуство, защото умелото им използване може да промени по невероятен начин излъчването и цялостната визия на жената. В същото време може да нанесе сериозна вреда при безразборно избиране на цветове и лошо съчетаване предвид типа, към който принадлежи дамата.

Необходими са базови познания за цветовете е тяхната роля върху външния вид на жената.

Момичета, продължете да четете, за да разберете кой цвят ще ви отива най-много!

Зелен цвят

Зеленият цвят сякаш е създаден за русите жени. Те могат да носят всичките му оттенъци. Тъмнокоси дами със сини очи спокойно могат за заложат на морско- зеления цвят, а зеленооките ще изглеждат зашеметяващо с резедаво.

Зеленият цвят отива на блондинките

Сив цвят

Този цвят си е спечелил лошата слава на скучен, дори го наричат миши цвят. Той обаче подхожда добре на дами с много тъмни или много светли коси. Все пак модните специалисти препоръчват тъмнокосите да го освежат, комбинирайки го с бял, а русите с розов.

Кафяв цвят

На русите дами кафявото в червеникави оттенъци стои много добре. Жълтеникаво-кафявото е идеалният цвят на червенокосите, но не и тези със сини и зелени очи.

На кого отива жълтото

Жълт цвят

Медните оттенъци на жълтото могат да бъдат носени от дамите с тъмна коса. За русокосите са жълто-зелените нюанси, или още липов цвят. Черната коса с тъмни очи се погажда с всички разновидности на жълтото. Отива им дори крещящо жълто.

Червен и розов цвят

Блондинките и червенокосите могат да се доверят на червено и розово, особено за вечерна визия. Цветът на червилото винаги трябва да бъде в тон с тях, ако цветовете са избрани за облеклото.

Розов цвят

Бял цвят

Този универсален цвят отива на всяка външност. Най-добре изглеждат в него тъмнокосите дами с мургав тен. При останалите типове визия стои добре само при свежа кожа.

Тъмносин цвят

Този цвят е силен и интересен, но вечер губи част от очарованието си и прави дамата, независимо от цвета на косата и тена на кожата, да изглежда изморена. Русите и белокосите дами могат да го носят с най-голям успех. При тъмнокоси жени е нужно да бъде освежен със светли аксесоари.

Синьо

Черен цвят

Това е другият универсален цвят, подходящ за всяка жена. За блондинки се препоръчва матово черно, както и блестящи тонове при сатен, коприна и тафта. Брюнетките и дамите с гарвановочерни коси е нужно да го освежат с цветно украшение.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати