Как да изберем вечерна рокля

Как да изберем вечерна рокля

Когато избирате вечерна рокля, трябва да подходите много сериозно към този въпрос. За жените вечерната рокля е много специална, защото с нейна помощ трябва да привлекат погледите на всички само към себе си.

При избора на вечерна рокля все пак е добре да се спазят някои модни тенденции. Дискретната украса с пайети е на мода вече няколко години. Дори обикновената рокля ще изглежда официална, ако е украсена с пайети.

Цветът на пайетите може да е или в тон с дрехата, или да контрастира с нея. Различни по цвят пайети също могат да се съчетаят добре. Но най-ефектно изглеждат върху вечерна рокля черните пайети със сребрист блясък, те са подходящи за черен тоалет.

При вечерно осветление пайетите се преливат и блестят, като привличат вниманието към собственичката на ефектната рокля. Те обаче не бива да се използват в голямо количество от дами, които са склонни към напълняване.

Блестящата сребриста рокля също е много ефектен избор, а също и тази с цвят на злато или платина. Такъв тоалет прилича на просвяткващ диамант в тъмното.

Вечерна Рокля

Към лъскавата рокля трябва да има минимум накити. Само пръстен и обеци или пък няколко гривни, а най-добре изобщо без бижута. Ако много искате да сте с бижута, нанижете ги на ръцете си, а шията оставете свободна.

Рокля в розов или телесен цвят, както и бежова също е перфектен избор за официално събитие. Такава рокля изглежда изискано и собственичката й сияе, озарена от мека женственост.

На такава рокля подхожда лек грим, а косата е добре да е оформена в семпла женствена прическа. Ярките детайли са излишни, чантичката и обувките трябва да са в тон. Най-подходящият плат за такава рокля е нежната коприна.

Ако искате да изглеждате по-слаби във вечерната рокля, изберете тоалет с висока талия. Трапецовидната долна част на роклята ще прикрие широките бедра и едрото дупе, а дълбокото деколте ще направи раменете ви по-широки.

Роклите с висока талия не трябва да са къси, нито много широки, защото тогава жената изглежда като бременна. Когато роклята е с висока талия, вниманието е насочено към горната част на тялото и жената изглежда по-висока. С подобен тоалет е добре да сте с обувки на високи токчета.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 4
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати