ezine.bg»Статии»Мода»Модни Съвети»Съвети за пухкави дами

Съвети за пухкави дами

Съвети за пухкави дами

Пухкавите дами също могат да изглеждат стилни и елегантни. Не е необходимо да си създавате комплекс, ако мерките ви не са 90-60-90, като на манекенка. Сочните форми изглеждат прекрасно, ако са облечени правилно.

Запомнете, че хората не се взират в габаритите ви, а в начина, по който сте се облекли, и в дрехите, които сте избрали. Затова пухкавите дами трябва да се обличат винаги красиво.

Имайте предвид, че ниската пухкава дама трябва да избира дребни детайли като шарки на дрехите и като аксесоари, а високата пухкава дама може да си позволи по-едри детайли.

Високата пълничка дама не трябва да носи обувки, които са на високи тънки токчета. Това може да си позволи обаче нисичката дама, но за предпочитане е токчето да е по-дебело, макар и високо.

Ако обичате да носите панталони, не избирайте модели, които се стесняват в долната си част. Избирайте само прави панталони, по възможност в тъмен цвят.

Пухкавите дами трябва да избягват тоалети, които обгръщат плътно тялото им. Поло-яките, голямото количество пайети, лъскавите материи не са препоръчителни за тях.

За да изглежда винаги добре, пълничката дама може да избере дълъг шал като един от най-подходящите за нея аксесоари. Но не бива да го омотава в много слоеве около врата си, а да го пусне свободно.

Пълните дами изглеждат добре, когато прическата им е по-обемна, тъй като прекалено късото подстригване ще придаде на общия им облик непропорционалност.

Дългите колиета, а не тези, които обгръщат плътно шията, са подходящи за пълничките дами. За тях е подходяща малко по-ярка козметика, отколкото за слабите жени.

Рейтинг

5 2
4 3
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Nikolina Delcheva
Nikolina Delcheva
14.02.2017 09:22
Здравейте! Желая да споделя моя личен опит, , аз съм макси дама и за мен откриването на правилното като вид и размер облекло бе изключително трудно(само да уточня че търсения размер в моя случай бе 3ХЛ, опитайте да познаете колко време съм се тормозила). Няма смисъл да обяснавам как безброй пъти ми се е случвало да вляза в магазин за дрехи и продавачката: Като за Вас ли? Безброй пъти по магазини съм си съсипвала нервите - харесвам си някоя дреха и в 80% от случайте не мога да намеря моя размер, а когато си поръчам онлайн естественно имам право да пробвам и тогава да реша дали да я взема, което е страхотно. Според мен онлайн пазаруването е необходимост, чрез която човек може само да спечели . Нека ви препоръчам изпитано от мен място за пазаруване Дано съм била полезна
0
0
цвети
цвети
28.06.2013 22:46
Аз съм пълна дама и понеже напълнях в по-късна възраст,все ме влече по-шикарното облекло.Наистина се старая при избора на дрехи,но избягвам тъмни цветове.Не съм съгласна обаче ,че ми е нужна по-ярка козметика.Това зависи от очи,цвят на кожа и т.н.
1
0