Бански за пълни жени

Бански за пълни жени

Лятото е най-слънчевото и топло време на годината. Това е сезонът на морските страсти, плажовете и разбира се и най-голямото разголване. Изборът на бански костюм може да се окаже мисията невъзможна, ако по една или друга причина сте качили някое и друго килце или просто сте по-закръглена. Разбира се и тук има малки трикове, които могат да се прилагат при избора на подходящ бански.

Големи гърди – скъпи дами, не е нужно да казваме, че това несъмнено е магнит за мъжките погледи. Ако все пак по една или друга причина големия ви бюст ви притеснява, изберете бански с широки презрамки и меки чашки. Това ще осигури добрата поддръжка на гърдите. Залагайте на тъмните тонове. Скрийте линията по средата на гърдите като изберете бански с високо разположено или квадратно деколте.

Проблеми с талията – ако тя не е добре изразена заложете цял бански с вертикални детайли. Не се препоръчват хоризонтални ленти.

Бански за пълни жени

Широки бедра и закръглено коремче – препоръчва се да забравите за банските от светли материи. Имайте предвид, че те зрително подсилват недостатъците на вашата фигура. Не носете и бански, които имат коланчета и напречни детайли. Ако имате широки бедра изберете бански, който привлича вниманието към горната част на тялото. Може да изберете горнище, което има точки, чертички и дребни фигурки. Те са идеална щампа, която ще привлече погледа нагоре към тялото.

Пълна фигура – банските от две части не са за вас. Залагайте на цял бански в приглушени тонове. Не носете тесни бански, защото те ще подчертаят недостатъците.

Както дрехите, така и банските могат да бъдат избирани, за да прикрият определени недостатъци на тялото. Подходящо избрания модел ще акцентира върху банския, а не към тялото. По този начин ще се чувствате уверени и красиви, когато сте на плажа. Разбира се, заложете на разнообразието и не позволявайте в гардероба ви да има само един бански. Експериментирайте и открийте подходящия модел за вас и се чувствайте добре в него.

Рейтинг

5 11
4 29
3 18
2 16
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Инопланетянка
Инопланетянка
25.08.2013 11:50
Именно момичета! Нудизмът през септември/октомври е най-доброто решение. Няма почти никой по плажа, а и не се налага човек да похарчи половин заплата за "специален" бански.
Въпреки, че съм от друга планета, и по нашите магазини трудно се намират описаните в статията чудеса на модното изкуство, без да си похарчиш половината пари за почивката за парче плат 8-)
Заложи на трикините (шапка, очила и джапанки) и ... добре дошла в клуба :)))
3
2
woman
woman
24.08.2013 16:42
Коментарът към статията е много точен,дрехите ,които пазарът предлага за по-пълни дами е на ниво нула.Тези, които са прилични са много скъпи,а останалите са като за лелки.Аз се принудих миналото лято да си ушия бански,така е и с дрехите.
6
0
Full
Full
21.08.2013 12:40
Много хубавки препоръки! Само не е лошо да напишете от коя планета "пълните"(с какво?!) жени да си набавят препоръчания тип бански. Или със закон да бъдат задължени тъпите производители на дрехи, бельо и бански да произвеждат и за пълни с радост към живота хора неща, с които да могат прилично да се облекат. Добре че ми казахте как да си избирам бански, че вече тоя нудизъм ми омръзна!
13
0