Модата на дамското бельо стил ретро

Модата на дамското бельо стил ретро

Днес дамите вече не носят стягащи корсети и дълги фусти, тъй като те са абсолютно ненужни елементи от облеклото, но красивото бельо в стил ретро все още завладява ума на мъжете, както и преди повече от век.

Умението да изберете правилно бельото си е цяло изкуство, на което трябва да се научите. Чорапите с жартиери отдавна са излезли от мода, тъй като неудобният и излишен колан е доста обременяващ за съвременната дама. Още повече, че вече има отдавна чорапи със силиконово залепване.

Но въпреки това чорапите с колан и жартиери са обект на харесване от много мъже и точно затова те се използват в много шоу-програми, посветени на бурлеската.

Бурлеск-кралицата Дита фон Тизе почти не е излизала на сцената без чорапи с жартиери и корсет, който прави талията й тънка, а гърдите – огромни.

Модата на дамското бельо стил ретро

Коланът с жартиери напомня на кавалерите за онези времена, когато жените са криели чорапите си под дълги рокли и са били по-недостъпни.

Въпреки че е абсолютно ненужен, коланът с жартиери е способен да превърне дамата в привлекателно-фатална. А ако коланът е украсен с дантели, романтичните мъже ще са просто очаровани от вида на дамата.

Красивият корсаж, който на практика представлява изящен потник или много къс комбинезон, също не е на голяма почит сред съвременните жени. Но той може да бъде много ефектно допълнение на дантелените боксерки, които също навяват ретро-асоциации, или на колана с жартиери.

Освен това корсажът предпазва през лятото от поява на петна, които се получават в жегите. Очарователното дантелено бельо, което превръща жената в изящно и нежно създание, е актуално именно заради ретро-асоциациите, които предизвиква.

Такъв тип бельо кара дамата да се чувства много по-женствена и секси. А това със сигурност кара и мъжете да се чувстват привлечени от фаталното нежно създание.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати