Панталони за пълни жени

Пухкава дама

Много пълни дами се притесняват да носят панталони, защото мислят, че с тях ще изглеждат още по-пълни. Това обаче може да бъде избегнато, ако дамите с пищна фигура спазват три правила при избора на дрехи.

Това са максимална простота на силуета, подходяща кройка, неагресивен сексапил. Много дами смятат, че ще изглеждат добре само ако носят прекалено широки панталони, за да скрият под тях дефектите на фигурата си. Това обаче е грешка.

Просторните дрехи дават още по-голям обем на фигурата. Затова трябва да се избират панталони, които визуално да вталяват фигурата, а не да я разширяват.

Платът е много важен, затова пълните дами трябва да се откажат от панталони от леки и прозрачни платове от типа на шифон, а също така и от сухи платове от типа на лен.

Блестящите тъкани също не се препоръчват, тъй като отразяват светлината и ви добавят излишни килограми. Черният цвят вталява, но ако панталонът ви е ушит от плат със сатенен ефект, ще се получи напълно противоположното на вталяване.

Панталоните за пълни жени са перфектни, когато са направени от плътен гладък трикотаж или мек плат, подходящ за костюми. Тъмните дълбоки нюанси са перфектни за панталони за пухкавите дами.

Затлъстяване

Те ще направят фигурата ви по-стройна, но това не означава, че трябва да носите само черни панталони. Прекрасен вариант са бордото, тъмнозеленото, тъмносиньото, сивото, кафявото и тъмнолилавото.

Помнете, че пастелните и светлите тонове дават излишен обем. Не си и помисляйте да излезете с бял, розов или жълт панталон, ако искате да изглеждате по-елегантни.

Откажете се от разделянето на фигурата на две части на принципа на съчетаването на черен панталон и светла блуза. Панталоните за пълни жени трябва да са прави, с изгладени ръбове, което ще удължи краката. Панталоните с ниска талия са подходящи, но вталяването в областта на талията и бедрата трябва да се избягва.

Дори да са модерни, скъсените панталони са неподходящи за пълни жени. Затова пък им отиват панталони, които леко се разширяват в долната си част. Панталоните трябва поне до половината да прикрият обувката.

Рейтинг

5 7
4 12
3 9
2 6
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати